Υπό έλεγχο βρίσκεται η κατάσταση της υγείας των 39 μαθητών που εισήχθηκαν στο «Γεννηματάς», σύμφωνα με ανακοίνωση των γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς»
Στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Στην εφημερία της 25/11/2016 προσκομίστηκαν 75 νεαροί μαθητές (1η και 2α Λυκείου) με συμπτώματα από το ανώτερο και κατώτερο γαστρεντερικό σύστημα.
Από αυτούς οι 39 εισήχθηκαν στην παθολογική κλινική του Νοσοκομείου για αντιμετώπιση και παρακολούθηση. Η κατάσταση των ασθενών είναι υπό έλεγχο.
Σε όλους τους μαθητές παρασχέθηκε η δυνατότητα της ψυχολογικής υποστήριξης από την κοινωνική υπηρεσία.
Στο Νοσοκομείο ευρίσκονται οι συνοδοί καθηγητές και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Παιδείας προς υποστήριξη των μαθητών.
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου
Βασίλης Κεκερής».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 26/5 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 26/05
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ