Thumbnail
Υπουργείο Παιδείας

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι εκδόθηκε η αριθ.198843/Ζ1/22-11-2016 ΥΑ (ΦΕΚ 3780Β΄) που αφορά σε δικαίωμα μετεγγραφής για τους φοιτητές - Έλληνες πολίτες της Μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης και τους φοιτητές κρατούμενους σε καταστήματα κράτησης της χώρας.

Οι φοιτητές - Έλληνες πολίτες της Μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για χορήγηση μετεγγραφής από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου έως και την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή μετεγγραφών μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου προκειμένου να υποβάλουν την αίτησή τους.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από τη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματός τους για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος στο οποίο φοιτούν.

Οι φοιτητές που κρατούνται σε καταστήματα κράτησης της χώρας αποστέλλουν έντυπη αίτηση στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 έως και την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τάξη
Καταγγελία-φωτιά εκπαιδευτικών: «Αυθαιρεσία και εκβιασμοί διευθυντών για την ακύρωση των απεργιών»
Σύλλογος Π.Ε. «Αριστοτέλης»: Καταγγέλλει παράνομες οδηγίες και «λάστιχο» ωράρια σε ημέρες κινητοποιήσεων
Καταγγελία-φωτιά εκπαιδευτικών: «Αυθαιρεσία και εκβιασμοί διευθυντών για την ακύρωση των απεργιών»
Πανελλαδικες εξετασεις
Πανελλήνιες 2026: Αλλαγές στο «παρά πέντε» για την εισαγωγή αποφοίτων ΕΠΑΛ στα ΑΕΙ
Ανακατάταξη στο μηχανογραφικό των αποφοίτων ΕΠΑΛ - Τι αλλάζει σε Πολυτεχνεία, Τμήματα και Στρατιωτικές Σχολές
Πανελλήνιες 2026: Αλλαγές στο «παρά πέντε» για την εισαγωγή αποφοίτων ΕΠΑΛ στα ΑΕΙ