Thumbnail
Υπουργείο Παιδείας

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι εκδόθηκε η αριθ.198843/Ζ1/22-11-2016 ΥΑ (ΦΕΚ 3780Β΄) που αφορά σε δικαίωμα μετεγγραφής για τους φοιτητές - Έλληνες πολίτες της Μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης και τους φοιτητές κρατούμενους σε καταστήματα κράτησης της χώρας.

Οι φοιτητές - Έλληνες πολίτες της Μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για χορήγηση μετεγγραφής από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου έως και την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή μετεγγραφών μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου προκειμένου να υποβάλουν την αίτησή τους.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από τη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματός τους για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος στο οποίο φοιτούν.

Οι φοιτητές που κρατούνται σε καταστήματα κράτησης της χώρας αποστέλλουν έντυπη αίτηση στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 έως και την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

alkool236.jpg
Συναγερμός στα Ιωάννινα: Ανήλικη στο νοσοκομείο μετά από μέθη – Χειροπέδες στον πατέρα
Το κορίτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Ο πατέρας κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου μετά από πάρτι όπου υπήρχε κατανάλωση αλκοόλ.
Συναγερμός στα Ιωάννινα: Ανήλικη στο νοσοκομείο μετά από μέθη – Χειροπέδες στον πατέρα
ζαχαράκη
Γυμνάσια: Εγκρίθηκαν οι προδιαγραφές για τα Εργαστήρια Φυσικών Επιστημών
Η υπουργός ενέκρινε τις προδιαγραφές για τα Εργαστήρια Φυσικών Επιστημών για την αναβάθμιση της Εκπαίδευσης Φυσικών Επιστημών στα Γυμνάσια
Γυμνάσια: Εγκρίθηκαν οι προδιαγραφές για τα Εργαστήρια Φυσικών Επιστημών
Σοφία Ζαχαράκη
Άμεση παρέμβαση της Σοφίας Ζαχαράκη για την αποκατάσταση του προβλήματος με την ηλεκτροπληξία του μαθητή
Άμεση παρέμβαση Ζαχαράκη σε Θρακομακεδόνες: Αποκαταστάθηκε το γυμνό καλώδιο σε σχολική μονάδα
Άμεση παρέμβαση της Σοφίας Ζαχαράκη για την αποκατάσταση του προβλήματος με την ηλεκτροπληξία του μαθητή