Thumbnail
Υπ. Παιδείας

Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ για το διδακτικό έτος 2016-2017

Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις: α) του άρθρου 31 παρ. 1, 2 και 6 του Ν. 3848/2010, β) του άρθρου 16 κεφ. Γ΄ παρ. 5 του Ν. 1566/1985, γ) του άρθρου 39 παρ. 2, 46 παρ. 1στ΄ του Ν. 4115/2013 και δ) του άρθρου 21 παρ. 1 του Ν. 2946/2001, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 91 του Ν. 4139/2013.

2. Τις διατάξεις του Π.Δ. 125/2016 (ΦΕΚ 210/τΑ΄) με θέμα «Διορισμός Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών».

3. Τις αριθμ. 67505/Ε1/20-04-2016 και 110837/E1/6-7-2016 εγκυκλίους αποσπάσεων εκπαιδευτικών.

4. Την αριθμ. 22/10-11-2016 Πράξη του Κ.Υ.Σ.Π.Ε.

5. Τις αιτήσεις των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης (Π.Ε.). 

Δείτε το έγγραφο του υπουργείου Παιδείας σε μορφή pdf

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σοκ με ψωμί του τοστ: Βρέθηκε επικίνδυνο βακτήριο – Ανάκληση σε χιλιάδες συσκευασίες!

Kαμπανάκι από την EFSA για τα δύο πιο τοξικά τρόφιμα της αγοράς στην Ευρώπη

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 9/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σάλτσα
Πρέπει να βάζουμε ζάχαρη στη σάλτσα ντομάτας; Οδηγός για γεύση με ισορροπία

Η μαγειρική, ειδικά όταν πρόκειται για απλές αλλά θεμελιώδεις συνταγές όπως η σάλτσα ντομάτας, συχνά προκαλεί έντονες διαφωνίες....

Πρέπει να βάζουμε ζάχαρη στη σάλτσα ντομάτας; Οδηγός για γεύση με ισορροπία
ομελέτα
Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου – Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin
Ένας πρώην σεφ που έχει εργαστεί σε κουζίνες βραβευμένες με αστέρι Michelin αποκαλύπτει το μυστικό για ομελέτα εστιατοριακού επιπέδου, μέσα από ένα...
Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου – Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin