Κλειστά θα είναι την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια σε όλη τη χώρα προκειμένου να διεξαχθούν οι εκλογές των εκπαιδευτικών.
Σε όλους τους εκπαιδευτικούς που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαιώμα χορηγείται, προς διευκόλυνσή τους, μία μέρα άδεια και υποχρεούνται να προσκομίσουν στο σχολείο βεβαίωση συμμετοχής τους από την αντίστοιχη εφορευτική επιτροπή.
Οι υποψήφιοι αιρετοί εκπρόσωποι για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, προκειμένου να διευκολυνθούν, μπορούν να απουσιάσουν από την υπηρεσία τους ως εξής:
Οι υποψήφιοι για τα Κεντρικά Υπηρεσιακά Συμβούλια πέντε ημέρες, για τα Ανώτερα Περιφερειακά Υπηρεσιακά Συμβούλια τρεις ημέρες, υποψήφιοι για τα Περιφερειακά Υπηρεσιακά Συμβούλια δύο ημέρες.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 26/5 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 26/05
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ