Thumbnail
Υπ. Παιδείας

Για δεύτερη μέρα συνεχίστηκαν με επιτυχία, οι αθλητικές δράσεις της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού στο Εθνικό Γυμναστήριο Αθηνών «Ι. Φωκιανός» και στο  Δημόσιο Πρότυπο Παιδικό Γυμναστήριο Καισαριανής. 

Ξεκίνησε επίσης, το πρόγραμμα δραστηριοτήτων στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βύρωνα με την παρουσία και την πολύτιμη συνδρομή της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου Βύρωνα. Ανάμεσα σε άλλα πραγματοποιήθηκαν στους παραπάνω χώρους δραστηριότητες Μπάσκετ 3Χ3, Στίβου,  Ποδοσφαίρου 5Χ5, Πετοσφαίρισης, Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, Χειροσφαίρισης, Πάλης,  Πυγμαχίας και Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας.

Το τριήμερο το οποίο αναμένεται να κλείσει αύριο, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016, με πολυάριθμες αθλητικές δραστηριότητες και τη θεματική ενότητα Γνωριμίας με νέες αθλητικές  δραστηριότητες, θα τιμήσουν με την παρουσία τους Ολυμπιονίκες και διακεκριμένοι εν ενεργεία αθλητές.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 14/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

fraoyles_3052019.jpg
Πώς η κλιματική κρίση επισπεύδει την ωρίμανση των καλλιεργειών
Οι επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης είναι πλέον αισθητές και στους αγρούς, καθώς η καλλιεργητική περίοδος φαίνεται να μετατοπίζεται σημαντικά.
Πώς η κλιματική κρίση επισπεύδει την ωρίμανση των καλλιεργειών