Thumbnail
ΔΠΕ Πιερίας

Λειτουργικές αναστολές, υποβιβασμοί και προαγωγές σχολικών μονάδων και ολοήμερων τμημάτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας

ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας

Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις του άρθρου 16 του Ν. 1566/1985 (ΦΈΚ 167/τ.Α’/30-9-1985) «Δομή και λειτουργία της Πρωτο- βάθμιας και Δευτεροβάθμια Έκπαίδευσης και άλλες διατάξεις».

2. Τις διατάξεις του άρθρου 66, παρ. 1 του Ν. 3528/2007 (ΦΈΚ 26/τ.Α’/9-2-2007), «Κύρωση του Κώδικα Κα- τάστασης Δημοσίων Πολιτικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.»

3. Τις διατάξεις του Ν. 3848/2010 (ΦΈΚ 71/τ.Α’/19-5-2010) «Αναβάθμιση του ρόλου του εκπαιδευτικού - κα- θιέρωση κανόνων αξιολόγησης και αξιοκρατίας στην εκπαίδευση και λοιπές διατάξεις».

4. Τις διατάξεις του άρθρου 11, παρ. 8 του Π.Δ. 1/2003 (ΦΈΚ 1/τ.Α’/3-3-2003) «Σύνθεση, συγκρότηση και λει- τουργία των υπηρεσιακών συμβουλίων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής, αρμοδιότητες αυτών, όροι, προϋποθέσεις και διαδικασία εκλογής των αιρετών τακτικών και αναπληρωματι- κών μελών των συμβουλίων αυτών» 

Δείτε αναλυτικά το έγγραφο του υπουργείου Παιδείας

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!