Το παραμύθι "Η πόλη των σκιών" δημιουργήθηκε από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ' τάξης του 132ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών κατά το σχολικό έτος 2015-2016 με την υποστήριξη των δασκάλων τους.
Στην ιστορία αυτή συναντιούνται τρεις ήρωες από τρία διαφορετικά παραμύθια: ο μικρός Ντουπ, από το ομώνυμο παραμύθι της Ειρήνης Μάρρα, ο Γκάτορ από το παραμύθι της Lian de Kat "Τα δάκρυα του μικρού κροκόδειλου" και ο Ξένος από το παραμύθι "Το τέρας και ο Ξένος" που έγραψαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Τάξης Υποδοχής του Σχολείου κατά το σχολικό έτος 2001-2002 με την υποστήριξη του δασκάλου τους Πέτρου Χαραβιτσίδη.
Στη συνέχεια τα παιδιά έφτιαξαν φιγούρες από πλαστελίνη και σκηνικά από ανακυκλώσιμα υλικά και προσπάθησαν να αποδώσουν το παραμύθι τους φτιάχνοντας μια ταινία animation.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 7/6 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ