Thumbnail
«Φροντιστήρια Πουκαμισάς Α.Ε.»

H «Φροντιστήρια Πουκαμισάς Α.Ε.» διοργανώνει για έκτη χρονιά ειδικά σεμινάρια για την εκπαίδευση και την κατάρτιση νέων καθηγητών με στόχο τη γνωστική και παιδαγωγική επιμόρφωσή τους, η οποία απαιτείται για τη διδασκαλία στη λυκειακή βαθμίδα.

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς είναι σήμερα ο μεγαλύτερος και ποιοτικότερος φροντιστηριακός όμιλος στην Ελλάδα, καθώς διαθέτουν 52 παραρτήματα σε όλη τη χώρα, στα οποία φέτος φοιτούν περισσότεροι από 4992 μαθητές, ενώ εργάζονται πάνω από 475 καθηγητές όλων των ειδικοτήτων.

Τα σεμινάρια του Ομίλου μας καλύπτουν τα εξής μαθήματα:

  • Μαθηματικά (Β΄& Γ΄ Λυκείου)
  • Φυσική (Β΄& Γ΄ Λυκείου)
  • Χημεία (Γ΄ Λυκείου)
  • Βιολογία (Γ΄ Λυκείου)
  • Νεοελληνική γλώσσα
  • Αρχαία ελληνική γλώσσα (Β΄ & Γ΄ Λυκείου)
  • Λατινικά
  • Ιστορία
  • ΑΕΠΠ
  • ΑΟΘ

Οι καθηγητές που θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια θα αποκομίσουν:

  • Βεβαίωση παρακολούθησης
  • Εκπαιδευτικό υλικό

Επιπλέον, στο πλαίσιο των σεμιναρίων, οι νέοι καθηγητές θα παρακολουθήσουν υποδειγματικές διδασκαλίες στα φροντιστήρια του Ομίλου μας.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Οι καθηγητές που διαμένουν στην περιφέρεια έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια του Ομίλου μας μέσω τηλεδιάσκεψης.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ

Για το ακαδημαϊκό έτος 2015-16, ο Όμιλός μας προχώρησε στην πρόσληψη 65 καθηγητών, οι οποίοι διδάσκουν σε τμήματα Γυμνασίου, ενώ παράλληλα επιβλέπουν τα φύλλα εργασίας για τις τάξεις του Λυκείου. Αποκτώντας την ανάλογη εμπειρία και σύμφωνα με τις αξιολογήσεις στο εκπαιδευτικό τους έργο, οι νέοι καθηγητές μας θα προαχθούν, τα επόμενα ακαδημαϊκά έτη, στη λυκειακη βαθμίδα.

Για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος, τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς προκηρύσοουν την πρόσληψη καθηγητών με σκοπό να εργαστούν στις υπό σύσταση, αλλά και στις υπάρχουσες μονάδες μας. Η Διοίκηση του Ομίλου προτίθεται να καλύψει τις ανάγκες στελέχωσής του με καθηγητές για τις τάξεις του Γυμνασίου, εφόσον αυτό καταστεί δυνατό, από τους συμμετέχοντες των σεμιναρίων που θα διακριθούν με τις επιδόσεις τους στις σχετικές τελικές αξιολογήσεις. Σε καμία περίπτωση, όμως, οι καθηγητές που θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια δεν εξασφαλίζουν την πρόσληψή τους στα φροντιστήριά μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ύστερα από 15 επιτυχημένους κύκλους σεμιναρίων, ο Όμιλός μας διοργανώνει νέο κύκλο επιμόρφωσης. Ο 16ος κύκλος θα πραγματοποιηθεί από τις 6 Ιουνίου έως τις  22 Ιουλίου 2016 και, στον πίνακα που ακολουθεί, παρουσιάζονται αναλυτικά το σύνολο των διδακτικών ωρών και το κόστος του κάθε σεμιναρίου:

ΜΑΘΗΜΑ

ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΕ ΤΑΞΗ

ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΔΑΚΤ. ΩΡΩΝ

ΚΟΣΤΟΣ

Μαθηματικά (B΄Λυκείου)

30

4

6

40

340 ευρώ

Μαθηματικά (Γ΄Λυκείου)

40

4

6

50

440 ευρώ

Φυσική (B΄Λυκείου)

20

4

6

30

240 ευρώ

Φυσική (Γ΄Λυκείου)

30

4

6

40

340 ευρώ

Χημεία (Γ΄Λυκείου)

26

4

6

32

300 ευρώ

Βιολογία (Γ΄Λυκείου)

18

4

6

28

220 ευρώ

Νεοελληνική Γλώσσα

18

4

6

28

220 ευρώ

Αρχαία Ελληνικά (Β΄& Γ΄Λυκείου)

20

4

6

30

240 ευρώ

Λατινικά

12

4

4

20

160 ευρώ

Ιστορία

12

4

4

20

160 ευρώ

ΑΕΠΠ

12

4

4

20

160 ευρώ

ΑΟΘ

10

4

4

20

140 ευρώ


Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Μαριλένα Σύρμπου στο τηλ. 210 4112507.

ΓΝΩΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

«Το σεμινάριο […] μου υπενθύμισε λεπτομέρειες και παγίδες που είχα ξεχάσει. Με βοήθησε να αποκτήσω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τις διδακτικές μου ικανότητες και γνώσεις.»  (Μαθηματικός)

«Έχοντας πρόσφατα τελειώσει τις σπουδές μου και χωρίς να έχω εμπειρία […] τα σεμινάρια με βοήθησαν. […] Οι συμβουλές για πρόγραμμα και σχέδιο μαθήματος, είτε σε φροντιστηριακό επίπεδο είτε σε επίπεδο ιδιαιτέρου, θεωρώ πως θα είναι εργαλεία μου για το μέλλον.»  (Μαθηματικός)

«Θεωρώ ότι το σεμινάριο με βοήθησε στο να διακρίνω τις αδυναμίες μου, να κρίνω την ποιότητα διδασκαλίας μου και να την ενισχύσω με επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό.»  (Φιλόλογος)

«Η επαφή με έμπειρους καθηγητές βοήθησε όχι μόνο στην περαιτέρω κατανόηση δύσκολων “πτυχών” του γνωστικού αντικειμένου, αλλά πολύ περισσότερο πώς αυτό μπορεί να μεταδοθεί με ποικίλους και έξυπνους τρόπους στους μαθητές μας.»  (Φιλόλογος)

Δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιολαντα
Βιολάντα: Συλλυπητήρια δήλωση και μέτρα στήριξης μαθητών από τη ΔΙΠΕ Τρικάλων
Συλλυπητήρια δήλωση και μέτρα στήριξης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, λόγω πένθους μετά την πολύνεκρη τραγωδία στο εργοστάσιο...
Βιολάντα: Συλλυπητήρια δήλωση και μέτρα στήριξης μαθητών από τη ΔΙΠΕ Τρικάλων
καρυστιανου
Δημοσκόπηση Interview: Ανέτοιμη Καρυστιανού με αρνητικές εντυπώσεις - Δεν πείθει ο Τσίπρας
Επιφυλακτική στάση των πολιτών απέναντι στην Μαρία Καρυστιανού, με το 70% να θεωρεί ότι δεν είναι επαρκώς έτοιμη για πολιτικό ρόλο - Η προσπάθεια...
Δημοσκόπηση Interview: Ανέτοιμη Καρυστιανού με αρνητικές εντυπώσεις - Δεν πείθει ο Τσίπρας
πανελλαδικές
Πανελλήνιες Εξετάσεις: Γιατί η στρατηγική μελέτης είναι πιο σημαντική από τις ώρες διαβάσματος
Ένα από τα συχνότερα φαινόμενα που παρατηρούνται στους μαθητές της Γ’ Λυκείου είναι η αίσθηση ότι «διαβάζουν συνεχώς, αλλά δεν αποδίδουν»
Πανελλήνιες Εξετάσεις: Γιατί η στρατηγική μελέτης είναι πιο σημαντική από τις ώρες διαβάσματος