Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τυπωμένα Ηλεκτρονικά και Έξυπνη Συσκευασία, σεμινάριο στη Σιβιτανίδειο στις 14/5

Το ΚΕΔΙΒΙΜ2 της ΣΔΣΤΕ καθώς και τα τμήματα Γραφικών Τεχνών και Ηλεκτρονικών της Σιβιτανιδείου Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων, σε συνεργασία με την κατεύθυνση Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών του τμήματος Γραφιστικής του ΤΕΙ Αθήνας και τον Οργανισμό Τυπωμένων Οργανικών Ηλεκτρονικών Ελλάδας (ΟΤΟΗΕ, poeag.org) συνδιοργανώνουν το 3ο Εκπαιδευτικό – Επιμορφωτικό Σεμινάριο με την υποστήριξη της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών με θέμα:

«Τυπωμένα Ηλεκτρονικά και Έξυπνη Συσκευασία»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΏΡA ΕΝΑΡΞΗΣ Σάββατο 14 Μαΐου 9.00 - 17.30

ΤΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Σιβιτανίδειος Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων/ Αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το σεμινάριο έχει στόχο να εκσυγχρονίσει το όραμα των συμμετεχόντων στην έρευνα, στην εκπαίδευση και στην παραγωγή των υλικών, των εφαρμογών και των σχετικών τεχνολογιών στο χώρο των τυπωμένων ηλεκτρονικών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποσαφηνίσουν έννοιες των νέων τεχνολογιών καθώς και να συνομιλήσουν με ερευνητές, επαγγελματίες και εκπαιδευτικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τυπωμένων ηλεκτρονικών και της έξυπνης συσκευασίας.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ

Τα Αγώγιμα - Ημιαγώγιμα - Διηλεκτρικά. Συστήματα τυπωμένων κυκλωμάτων,NFC, RFID. Περιγραφή, ανάλυση στοιχείων και μερών του συστήματος, Δομή λειτουργίας. Δυνατότητες και εφαρμογές. Έξυπνη συσκευασία και εργαλεία μάρκετινγκ. Τυπωμένα κυκλώματα και εφαρμογές των τεχνικών παραγωγής.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Σε Επαγγελματίες, επιστήμονες και εκπαιδευτές (Τεχνολόγους Γραφικών Τεχνών και Συσκευασίας Χημικούς, Φυσικούς, Ηλεκτρονικούς, Πληροφορικής, Τεχνολόγους Τροφίμων και Ποτών, Γραφίστες-Σχεδιαστές) σε φοιτητές ΤΕΙ/ΑΕΙ και σε όσους εμπλέκονται στην παραγωγή και διακίνηση της έντυπης συσκευασίας όπως και σε επαγγελματίες στον χώρο των Πωλήσεων (Marketing). Επιπλέον αφορά στους εκπαιδευτικούς φορείς και λειτουργούς της ευρύτερης δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας τεχνικής και τεχνολογικής εκπαίδευσης καθώς επίσης και σε κλάδους των καλών και εφαρμοσμένων τεχνών.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παμαακ
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Outdoor σεμινάριο ανάπτυξης δεξιοτήτων
Το σύνολο του σεμιναρίου υλοποιήθηκε με βιωματικά outdoor εργαστήρια, με την αξιοποίηση δλδ του μαγευτικού φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής.
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Outdoor σεμινάριο ανάπτυξης δεξιοτήτων
Αντώνης Σαμαράς
Αντώνης Σαμαράς: «Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο φρενοκομείο – Φέρετε την απόλυτη ευθύνη κ. Μητσοτάκη»
Σφοδρή μετωπική επίθεση Σαμαρά κατά Μητσοτάκη για υποκλοπές και εθνικά θέματα
Αντώνης Σαμαράς: «Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο φρενοκομείο – Φέρετε την απόλυτη ευθύνη κ. Μητσοτάκη»
Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η είσοδος του υπουργείου
Υπουργείο Παιδείας: Ανοίγουν οι αιτήσεις για το διδακτικό προσωπικό των Σχολών Μαθητείας Υποψηφίων Κληρικών (ΣΜΥΚ)
ΣΜΥΚ 2026-2027: Ποιοι έχουν δικαίωμα υποβολής αιτήσεων για τη διδασκαλία θεωρητικών μαθημάτων
Υπουργείο Παιδείας: Ανοίγουν οι αιτήσεις για το διδακτικό προσωπικό των Σχολών Μαθητείας Υποψηφίων Κληρικών (ΣΜΥΚ)