Την πρώτη θέση κατέλαβε το Γενικό Λύκειο Φαλάνης στον 1ο Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργίας Εκπαιδευτικού Βίντεο με θέμα «Ο ρόλος της ψηφιακής τεχνολογίας και του Διαδικτύου στη ζωή μου» που διοργάνωσε ο σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής και το ΚΕΠΛΗΝΕΤ σε συνεργασία με την Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ).
Η απονομή έγινε την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 κατά την έναρξη του 6ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στο Μουσικό Σχολείο και την παρακολούθησαν πλήθος μαθητών και εκπαιδευτικών.
Το ΓΕΛ Φαλάνης συμμετείχε στο Διαγωνισμό με το έργο « ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΕ ΖΩΗ», ένα βίντεο για την εξάρτηση των εφήβων από το κινητό τηλέφωνο και τις συνέπειες αυτής της εξάρτησης στην ποιότητα ζωής τους.
Στο βίντεο έπαιξαν οι μαθητές Γεωργία Τσιακμάκη και Πάρης Χλωρός. Το σενάριο και σκηνοθεσία έκανε η μαθήτρια Δήμητρα Μόκα και το συντονισμό της δημιουργίας είχε η καθηγήτρια του ΓΕΛ Φαλάνης Βάσω Χατζή.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom