Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
ΕΛΜΕ Ημαθίας

Την αντίθεσή τους (και δικαίως) εκφράζουν οι εκπαιδευτικοί του ν. Ημαθίας στη θέση και επιλογή του Μητροπολίτη Βέροιας να μην εκφωνούν πανηγυρικούς στην εκκλησία γυναίκες εκπαιδευτικοί.

Εν αναμονή των εορταστικών εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου το σωματείο των Καθηγητών του νομού (ΕΛΜΕ) σε ανακοίνωσή του αναφλερει τα αυτονόητα:"υποχρέωσή μας ως εκπαιδευτικοί -που με αγώνες το έχουν αποδείξει -να αγωνιζόμαστε ενάντια σε κάθε είδους διάκριση. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορούμε να αποδεχθούμε διαφορετική μεταχείριση των συναδελφισσών μας σε σχέση με τους άντρες συναδέλφους".

Παράλληλα η ΕΛΜΕ καλεί την Αντιπεριφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ως διοργανώτρια αρχή να φροντίσει για την εκφώνηση του πανηγυρικού σε χώρο εκτός του ναού (ηρώο) – κάτι που ούτως ή άλλως γίνεται σε πολλές περιοχές της χώρας-, αλλά και τις Δ/νσεις Β΄θμιας και Α΄θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας να μη δίνουν εντολή ορισμού αποκλειστικά άνδρα εκπαιδευτικού στα σχολεία για την εκφώνηση πανηγυρικού στην περίπτωση που οι διοργανωτές επιμείνουν για κάτι τέτοιο.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «σωμασκία»;

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Αλέξης Τσίπρας με φόντο το όνομα στο νέο κόμμα του «ΕΛΑΣ»
ΕΛΑΣ: Το νέο επικοινωνιακό επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα με επικεφαλής τη Θεώνη Κουφονικολάκου
Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη: Τα βιογραφικά της ομάδας κρούσης για την επικοινωνία του ΕΛΑΣ
ΕΛΑΣ: Το νέο επικοινωνιακό επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα με επικεφαλής τη Θεώνη Κουφονικολάκου