Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Thumbnail
Γιάννης Παντής

«Περί τις δέκα χιλιάδες προσλήψεις εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων πρόκειται να ανακοινωθούν μέσα στον Ιανουάριο μετά τις συνεννοήσεις που θα γίνουν με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ως πρώτο βήμα για την κάλυψη κενών και τη δημιουργία προϋποθέσεων της νέας πολιτικής που εφαρμόζει το υπουργείο Παιδείας» δήλωσε στο Κόκκινο 93.4 ο γραμματέας του υπουργείου Γιάννης Παντής.

Σύμφωνα με τον κ. Παντή ως πρώτη απάντηση στα οικονομικά προβλήματα των πανεπιστημίων το υπουργείο βρίσκεται σε συνεννόηση με την ΔΕΗ και την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας για να ορισθεί νέο ειδικό τιμολόγιο ηλεκτρικού ρεύματος για τα ΑΕΙ με παράλληλη ρύθμιση των χρεών τους η οποία θα περιλαμβάνει καταβολή του 10% του ποσού και αποπληρωμή του σε 36 μήνες.

Για τον διάλογο για την παιδεία που έχει ξεκινήσει σημειώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν κατατεθεί 400 προτάσεις και παρατηρήσεις και όταν θα ολοκληρωθεί θα εξειδικευθεί σε τουλάχιστον 10 νομοσχέδια για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και τα ειδικά ζητήματα της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Τέλος απαντώντας στην πρόταση που κατέθεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης ζητώντας καθιέρωση ενός ποσού 500 ευρώ για δίδακτρα στις πανεπιστημιακές σχολές τονίζει ότι “ούτε τέθηκε ούτε πρόκειται να τεθεί θέμα διδάκτρων και αν θέλει ο κ. Μπουτάρης όταν γίνει κυβέρνηση ο ίδιος ας το εφαρμόσει”.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νίκος Ανδρουλάκης: Από τον ΠΑΣΠ ένα βήμα πριν την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Αποτελέσματα ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΙΝΑΛ: Τα αποτελέσματα σε όλη την Ελλάδα

Σχετικά με την "άψε σβήσε" απόλυση του καθηγητή που χειροδίκησε σε μαθήτρια

Τι ισχύει από τη Δευτέρα 5/12 σε σχολεία και σε πάσης φύσεως εκπαιδευτικές δομές

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

επιδομα οπεκα έκτακτο μέρισμα
Κοινωνικό μέρισμα: Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι για να λάβουν το έκτακτο επίδομα
Η εισοδηματική ενίσχυση καταβάλλεται μηνιαίως με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου, ο οποίος τηρείται υποχρεωτικά σε πιστωτικό ίδρυμα...
Κοινωνικό μέρισμα: Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι για να λάβουν το έκτακτο επίδομα