«Επισημαίνεται ότι, δεν υπάρχει σχετική διάταξη στο Ν.4024/2011 και στις ερμηνευτικές εγκυκλίους για αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακών και διδακτορικών διπλωματών για την μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη των εκπαιδευτικών, τα οποία να αφορούν διαφορετική ειδικότητα πέραν της βασικής ήτοι εκείνης στην οποία απασχολούνται, σύμφωνα με τις οργανικές διατάξεις της υπηρεσίας τους».
Αυτά αναφέρονται σε σχετικό έγγραφο του υπουργείου Παιδείας σε σχέση με την «Αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακού τίτλου δεύτερη ειδικότητας».
Το έγγραφο στάλθηκε με αφορμή ερωτήματα τα οποία τέθηκαν στην Υπηρεσία μας, αναφορικά με την δυνατότητα αναγνώρισης της συνάφειας μεταπτυχιακών τίτλων οι οποίοι σχετίζονται με την δεύτερη ειδικότητα των εκπαιδευτικών.
Διαβάστε όλο το έγγραφο:
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές
Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Alfavita Newsroom