Το alfavita.gr δημοσιεύει επιστολή του σωματείου εργαζομένων του ΙΤΥΕ – «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» η οποία στάλθηκε και στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Τεχνολογίας και συγκεκριμένα στον Υπουργό κ. Φίλη.
Αυτή την στιγμή κινδυνεύει η θέση εργασίας 280 εργαζομένων, οι 200+ περίπου εκ των οποίων αποτελούνται από εργαζόμενους που απασχολούνται με συμβάσεις έργου, αμείβονται με Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών (μπλοκάκι) και οι πληρωμές καλύπτονται με έργα από το ΕΣΠΑ, οι νέες δράσεις του οποίου έχουν καθυστερήσει χαρακτηριστικά.
Έτσι εκτός των θέσεων εργασίας, οι οποίες καλύπτονται από επιστημονικό, εκπαιδευμένο και ειδικευμένο προσωπικό και βρίσκονται αυτή την στιγμή στο «αέρα», σε σοβαρό κίνδυνο βρίσκεται και η ομαλή διεκπεραίωση σημαντικών έργων που καλύπτονται από το ΙΤΥΕ και αφορούν βαθμίδες της εκπαίδευσης και το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού: Όλη η λίστα όσων δικαιούνται Voucher
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom