Μετά και τις τελευταίες προσλήψεις ο συνολικός αριθμός των προσλήψεων στις δομές της Δευτεροβάθμιας ανέρχεται σε 3283. Ο συνολικός αριθμός των προσλήψεων στην Εκπαίδευση είναι 12.382. Οι εναπομείνασες πιστώσεις στις δομές της Δευτεροβάθμιας είναι περίπου 1.500.
Την επόμενη Τρίτη αναμένονται περίπου 250 προσλήψεις στα Ειδικά Σχολεία και στα Τμήματα Ένταξης. Θα ακολουθήσουν (πιθανώς την Παρασκευή) περίπου 350-370 προσλήψεις αναπληρωτών μειωμένου ωραρίου στην παράλληλη στήριξη της Δευτεροβάθμιας. Παράλληλα θα διατεθούν 1.400 ώρες εβδομαδιαίως για την κάλυψη κάποιων κενών στα Μουσικά Σχολεία.
Μετά την επικαιροποίηση των κενών στα Μουσικά αλλά και στη Γενική Παιδεία θα πρέπει άμεσα να γίνει η επόμενη φάση προσλήψεων αναπληρωτών. Σε κάθε περίπτωση απαιτούνται επιπλέον πιστώσεις για την κάλυψη των κενών στις δομές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Αθήνα 16 Οκτωβρίου 2015
Νεκτάριος Κορδής
Αιρετό μέλος του ΚΥΣΔΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 26/5 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 26/05
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ