ειδική αγωγή σεμινάριο
Thumbnail
Αριστείδης Μπαλτάς

Αισιόδοξος ότι τα ρεαλιστικά αντισταθμιστικά μέτρα που θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, θα πείσουν τον κόσμο, που «είναι πολύ πιο ώριμος από ό,τι παλιότερα», δηλώνει ο Αριστείδης Μπαλτάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε  στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο περιθώριο της πρώτης ημέρας των εργασιών της Πανελλαδικής Σύσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν αυτά τα εμπεδώσουμε και τα αναπτύξουμε σωστά, νομίζω και ο κόσμος θα πειστεί», τονίζει ο πρώην υπουργός και μέλος της Επιτροπής Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμώντας ότι ο κόσμος «αυθόρμητα καταλαβαίνει ότι η δική μας διακυβέρνηση υπόσχεται ότι θα κάνει το παν για να μην πληγούν περαιτέρω οι πιο αδύνατοι, να βοηθηθούν οι αδύνατοι».

Τονίζει ότι κάθε μέρα που περνάει αυξάνεται η συσπείρωση και η ενότητα του κόμματος «αδιόρατα, λίγο-λίγο». «Κάποιοι σύντροφοι, που δεν το έχουν καταλάβει ακόμα», συνεχίζει, «θα το καταλάβουν, είμαι σχεδόν βέβαιος, και σε επίπεδο κόσμου θα γίνεται όλο και πιο καθαρό». Επιπλέον, εκτιμά ότι οι εργασίες της Πανελλαδικής Σύσκεψης που ολοκληρώνονται σήμερα, «είναι η αρχή για να μπει ένα τέλος»  στη συζήτηση που αφορά στα εσωκομματικά προβλήματα των προηγούμενων ημερών και κάνει λόγο για μηνύματα που έρχονται από συντρόφους από άλλες περιοχές και δείχνουν ότι «υπάρχει αυτή η διαδικασία επανασυσπείρωσης, πλατιά».

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΡΑΠΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ: Αιτήσεις, ΎΛΗ και εξ αποστάσεως προετοιμασία

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Τζόρτζια Μελόνι
Εκλογές στην Ιταλία: Στην αβεβαιότητα μετά τη νίκη της Τζόρτζια Μελόνι
Περίοδος αβεβαιότητας αρχίζει σήμερα στην Ιταλία και την Ευρωπαϊκή Ένωση, την επομένη της νίκης στις βουλευτικές εκλογές της Τζόρτζια Μελόνι,...
Εκλογές στην Ιταλία: Στην αβεβαιότητα μετά τη νίκη της Τζόρτζια Μελόνι
ΟΛΜΕ: Νέα αυθαιρεσία του ΥΠΑΙΘ με τις επανατοποθετήσεις αναπληρωτών
Οι αναπληρωτές και οι αναπληρώτριες θα κληθούν να μετακινηθούν μέχρι και σε 5 σχολικές μονάδες για να καλύψουν τις ώρες των εργαστηρίων δεξιοτήτων!
ΟΛΜΕ: Νέα αυθαιρεσία του ΥΠΑΙΘ με τις επανατοποθετήσεις αναπληρωτών