Thumbnail
ΜΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντιπροσωπεία της εκτελεστικής και της παναττικής γραμματείας του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών θα συναντηθεί αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 11:00π.μ. στο Σύνταγμα με τους μετεγγραφέντες φοιτητές από τις Αρχιτεκτονικές Σχολές του ΕΜΠ και του ΑΠΘ οι οποίοι βρίσκονται εκεί εδώ και μία βδομάδα απαιτώντας να μπορέσουν τώρα να σπουδάσουν και καλώντας το λαό να τους στηρίξει.

Με τη συνάντηση αυτή θα καθορίσουμε από κοινού το πώς θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας για να πραγματοποιηθούν τώρα οι μετεγγραφές τους, εκφράζοντας για μία ακόμη φορά τη συμπαράσταση μας στον δίκαιο αγώνα τους.

Καταγγέλουμε την απάραδεκτη απόφαση του ΣτΕ που έκρινε παράνομες τις μετεγγραφές των φοιτητών και τη στάση της κυβέρνησης που δήλωσε από την αρχή ότι η προσφυγή των καθηγητών ήταν πράξη αντίστασης και ακόμα και σήμερα, μετά από τόσους μήνες, δεν ικανοποιεί τα δίκαια αιτήματα των φοιτητών.

Απαιτούμε να κατατεθεί στο πολυνομοσχέδιο νομοθετική ρύθμιση με την οποία οι φοιτητές θα μπορέσουν απρόσκοπτα να σπουδάσουν. Καλούμε τα ΜΜΕ να παρεβρεθούν αύριο στην συνάντηση και να καλύψουν τις δηλώσεις του ΜΑΣ και της επιτροπής αγώνα μετεγγραφέντων αμέσως μετά από αυτήν.  

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πότε θα βγουν οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών για προσλήψεις

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα