Thumbnail
Υπουργείο Παιδείας

Ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης σε έγγραφο-απάντηση στον βουλευτή κ.Κεγκέρογλου πως ο  τρόπος διορισμού των εκπαιδευτικών είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα και γι’ αυτόν τον λόγο προτεραιότητα της νέας πολιτικής ηγεσίας είναι η επεξεργασία ενός συστήματος διορισμού που θα αντιστοιχεί στις προσδοκίες και στους κόπους των εκπαιδευτικών. Το ζήτημα είναι αρκετά περίπλοκο. Το Υπουργείο λαμβάνοντας υπόψιν όλους τους απαραίτητους παράγοντες επεξεργάζεται με δέουσα προσοχή το νέο σύστημα διορισμού των εκπαιδευτικών, το οποίο θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.

Η παραπάνω απάντηση δόθηκε στον βουλευτή Κ.Κερκέρογλου ο οποίος κατέθεσε  ως αναφορά επιστολή επιτυχόντων Φιλολόγων του ΑΣΕΠ 2008 με θέμα «οι επιτυχόντες φιλόλογοι ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών 2008 αιτούνται το σεβασμό στις επιταγές του Συντάγματος και την εφαρμογή του ν. 2525/1997, προκειμένου να επέλθει η δικαίωσή τους και ο διορισμός των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ήπαρ - Συκώτι
Λιπώδες ήπαρ: Η διατροφή που δείχνει να «γυρίζει πίσω» τη νόσο
Μελέτη αποκαλύπτει ότι η ταχεία αλλά ελεγχόμενη απώλεια κιλών μπορεί να μειώσει το λίπος και τη φλεγμονή στο ήπαρ, ακόμη και σε προχωρημένα στάδια
Λιπώδες ήπαρ: Η διατροφή που δείχνει να «γυρίζει πίσω» τη νόσο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Θεσσαλονίκη: Μολότοφ και δακρυγόνα τη νύκτα – Διακοπή κυκλοφορίας στην Εγνατία και πάνω από 200 προσαγωγές
Εγνατία Θεσσαλονίκης: Νυχτερινά επεισόδια με μολότοφ και δακρυγόνα
Θεσσαλονίκη: Μολότοφ και δακρυγόνα τη νύκτα – Διακοπή κυκλοφορίας στην Εγνατία και πάνω από 200 προσαγωγές