Η υπουργική απόφαση και η διευκρινιστική εγκύκλιος σχετικά με τις οδηγίες για την επιλογή των νέων Διευθυντών και υποδιευθυντών των σχολικών μονάδων θα σταλθεί από το Υπουργείο Παιδείας στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και σε όλα τα σχολεία της χώρας.
Η υπουργική απόφαση θα δίνει την δυνατότητα στους υποψηφίους να επισκέπτονται το σχολείο επιλογής τους για να μιλήσουν στα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων, με την επισήμανση να μη διαταράσσουν το πρόγραμμα του σχολείου.
Υπενθυμίζουμε πως ο υποψήφιος που βρίσκεται μακριά από το σχολείο της επιλογής τους θα έχει την δυνατότητα να στέλνει το βιογραφικό του στον σύλλογο διδασκόντων.
Για την διαδικασία
Πρώτα θα εκλέγονται οι διευθυντές σχολείων και ύστερα προκηρυχθούν από το υπουργείο Παιδείας οι θέσεις των Υποδιευθυντών.
Οι διαδικασίες στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση θα πρέπει να γίνουν το αργότερο έως στις 19 Ιουνίου ενώ για την Δευτεροβάθμια το χρονικό περιθώριο επεκτείνεται και αργότερα. Στην συνέχεια θα υπάρξει προκήρυξη των θέσεων των Διευθυντών Εκπαίδευσης με στόχο οι διαδικασίες να ολοκληρωθούν μέσα στον Ιούλιο.
Γράψε τα στοιχεία σου στo Carrefour και κέρδισε 200€
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ