Στο πλαίσιο του προγραμματισμού για το επόμενο σχολικό έτος καλούνται οι Διευθυντές των Γυμνασίων να ενημερώσουν τους μαθητές για τα εξής:
- Οι μαθητές που φοιτούν στην Α’ τάξη του Γυμνασίου κατά το σχ. Έτος 2014 – 2015 πρέπει να διατηρήσουν το βιβλίο των Γερμανικών, διότι θα το χρησιμοποιήσουν και στη Β’ τάξη του Γυμνασίου κατά το σχολικός έτος 2015- 2016.
- Οι μαθητές που φοιτούν στην Α’ τάξη του Γυμνασίου κατά το σχολικό έτος 2014-2015 πρέπει να διατηρήσουν το βιβλίο των Γαλλικών, διότι θα το χρησιμοποιήσουν και στη Β’ τάξη του Γυμνασίου κατά το σχολικό έτος 2015-2016.
- Οι μαθητές που φοιτούν στη Β’ τάξη του Γυμνασίου κατά το σχολικό έτος 2014-2015 πρέπει να διατηρήσουν το βιβλίου της Βιολογίας, διότι θα το χρησιμοποιήσουν και στη Γ’ τάξη του Γυμνασίου κατά το σχολικό έτος 2015-2016.
Δείτε το ενημερωτικό έγγραφο του υπουργείου
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom