Τεντόγλου: Αυτοκράτορας της Ευρώπης για 4η φορά – «Πέταξε» στα 8,44 μ. και έγραψε ιστορία στο Μπέρμιγχαμ

Εκπαίδευση 0

Ημερομηνία για υποβολή αίτησης παραίτησης και συνταξιοδότησης

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ενημερωτικό σημείωμα απέστειλε η ΔΔΕ Καβάλας

Ενημερωτικό σημείωμα απέστειλε η ΔΔΕ Καβάλας σχετικά με το χρονικό διάστημα υποβολής αιτήσεων παραίτησης και δηλώσεων πρόθεσης συνταξιοδότησης.

Το σημείωμα αναφέρει τα εξής:

Σύμφωνα με το Νόμο 4186/Α/17-09-2013 άρθρο 20 καταργείται το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου για την υποβολή αίτησης παραίτησης και ορίζεται ότι «αίτηση παραίτησης εκπαιδευτικού πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που θα υποβάλλεται το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου, θεωρείται ότι έχει γίνει αποδεκτή και λύεται αυτοδικαίως η υπαλληλική σχέση με το τέλος του διδακτικού έτους» .

Όσοι εκπαιδευτικοί σκοπεύουν να καταθέσουν αίτηση συνταξιοδότησης εντός του έτους, θα πρέπει να το κάνουν το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου.

Επίσης οι εκπαιδευτικοί που έχουν πρόθεση να καταθέσουν αίτηση συνταξιοδότησης εντός του έτους, παρακαλούμε να το δηλώσουν προφορικά στη Δ/νση Δ.Ε. Καβάλας Γρ. 525 (κ. Κατσίκα Αναστασία).

Σημειώνουμε ότι η προφορική δήλωση πρόθεσης συνταξιοδότησης σε καμία περίπτωση δεν είναι δεσμευτική, διότι δεν είναι αίτηση συνταξιοδότησης, απλώς θα διευκολύνει την άμεση διεκπεραίωση των διαδικασιών που απαιτούνται για τη συνταξιοδότηση και τη ταχύτερη λήψη της σύνταξης.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Υπουργείο Παιδείας: Διορισμός 4.789 εκπαιδευτικών μονίμων εκπαιδευτικών - Όλα τα ονόματα

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ ο ενιαίος γραπτός ΑΣΕΠ για 30.000 θέσεις προϊσταμένων

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση