Thumbnail
Την Παρασκευή στα σχολεία του Βόρειου Τομέα μετά από πρόταση του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καραμέρου

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η Ελληνική κοινωνία συγκλονίστηκε από την απώλεια του 20χρονου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη που καταγράφεται ως το πρώτο καταγεγραμμένο θύμα με θάνατο, του φαινομένου του σχολικού εκφοβισμού»

Σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Παρατηρητηρίου για την πρόληψη της σχολικής βίας και διευθυντή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Β Αθήνας κ. Πάρη Βεντήρη και τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και υπεύθυνο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius για την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας κ. Θανάση Φαλούκα,  και μετά από πρόταση του Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου τομέα  Γιώργου Καραμέρου αποφασίστηκε, την Παρασκευή και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού που τιμάται στις 21 Μαρτίου, να πραγματοποιηθεί ωριαία εκδήλωση την δεύτερη ή τρίτη ώρα του προγράμματος σε όλα τα σχολεία και των 12 Δήμων του Βόρειου τομέα  κατά την οποία τα παιδιά εντός των σχολικών αιθουσών θα ζωγραφίσουν εικόνες για την κοινωνική αποδοχή και τον σεβασμό στην προσωπικότητα και τις ιδέες των συμμαθητών τους, θα συζητήσουν με τους εκπαιδευτικούς και θα εκφράσουν τις δικές τους σκέψεις για το απαραβίαστο δικαίωμά τους να ζουν σε ένα σχολικό περιβάλλον χωρίς βία.

 

Συμπλήρωσε το newsletter της Carrefour και κέρδισε δωροεπιταγή 200€

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κώστας Γενιδούνιας
ΟΛΜΕ: «Απαράδεκτη η απόλυση του Κώστα Γενιδούνια – Εργοδοτική τρομοκρατία της HELLENIC TRAIN»
«Οι απειλές του πρωθυπουργού ακόμα και για απολύσεις εκπαιδευτικών εντάσσονται στο γενικότερο σχέδιο στοχοποίησης και τρομοκράτησης»
ΟΛΜΕ: «Απαράδεκτη η απόλυση του Κώστα Γενιδούνια – Εργοδοτική τρομοκρατία της HELLENIC TRAIN»
foto_education_pencils_blue.jpg
Πειραματικά Σχολεία 2025: Βγήκαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης – Δείτε εάν περάσατε
Ολοκληρώθηκε η Δημόσια Κλήρωση για τα Πειραματικά Σχολεία – Αναρτήθηκαν τα Αποτελέσματα
Πειραματικά Σχολεία 2025: Βγήκαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης – Δείτε εάν περάσατε
ΥΠΑΙΘΑ
Υπάλληλοι ΚΕΔΑΣΥ-ΣΑΕΚ: «Να γίνει νομοθετική ρύθμιση που θα επιτρέπει στις ΣΑΕΚ να συμμετάσχουν σε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ»
Ενημέρωση για τη συνάντηση με τον Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου της Υπουργού Παιδείας, κ. Κώστα Γιαννικόπουλο
Υπάλληλοι ΚΕΔΑΣΥ-ΣΑΕΚ: «Να γίνει νομοθετική ρύθμιση που θα επιτρέπει στις ΣΑΕΚ να συμμετάσχουν σε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ»