Thumbnail
Τι δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός

Σε συνέντευξή του στο ρ/σ Κόκκινο ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας

Για το θέμα των διορισμών  ο κ. Κουράκης ανέφερε ότι "όσον αφορά τους αναπληρωτές θα εξαντλήσουμε τον κατάλογο επιτυχόντων του ΑΣΕΠ  2008 όπως επίσης και όλοι αυτοί  που  έχουν πολύ  μεγάλη προϋπηρεσία  όπως 30μηνα, 24μηνα. Έχουμε υποχρέωση σε αυτούς  τους ανθρώπους που έχουν γυρίσει όλη την Ελλάδα να προηγηθούν στις προσλήψεις. Από εκεί και πέρα μιλάμε για ένα άλλο σύστημα πρόσληψης το οποίο θα συνυπολογίζει πάρα πολλά κριτήρια και θα προκύψει μετά διαβούλευση με τις επιστημονικές ενώσεις και τις συνδικαλιστικές ομοσπονδίες".

Επίσης τόνισε ότι η στόχευση του Υπουργείου είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί να είναι μόνιμοι και οι αναπληρωτές να χρησιμοποιούνται με πλήρες ωράριο μόνο όταν υπάρχουν ανάγκες αναπλήρωσης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κακοκαιρία
«Οδός-χείμαρρος» στον Ωρωπό: Καταιγίδες «πνίγουν» δρόμους και προκαλούν προβλήματα στην Αττική
Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ – Εκκλήσεις Πολιτικής Προστασίας για αποφυγή μετακινήσεων
«Οδός-χείμαρρος» στον Ωρωπό: Καταιγίδες «πνίγουν» δρόμους και προκαλούν προβλήματα στην Αττική
metro
Η κακοκαιρία «πνίγει» Μετρό και Τραμ: Εκτός λειτουργίας Μοσχάτο και Καλλιθέα
Η σφοδρή βροχόπτωση προκαλεί σοβαρά προβλήματα στις συγκοινωνίες της Αττικής, με προσωρινές εκτροπές και διακοπές στα δρομολόγια.
Η κακοκαιρία «πνίγει» Μετρό και Τραμ: Εκτός λειτουργίας Μοσχάτο και Καλλιθέα