Thumbnail
Νέο σύστημα θα στοχεύει στο να βελτιώσει τις αδυναμίες των δασκάλων και καθηγητών με επιμόρφωση μακράς διάρκειας.

Με το νέο σύστημα δεν θα λαμβάνονται υπόψη οι επιδόσεις των μαθητών για την κατηγοριοποίηση των σχολείων. Αλλαγές και στη διοικητική στελέχωση, με αντικατάσταση των 13 περιφερειακών διευθυντών.

Σε νέου τύπου αξιολόγηση για τους εκπαιδευτικούς –χωρίς τιμωρητικό χαρακτήρα- προσανατολίζεται η νέα ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, βάζοντας στον «πάγο» το παλαιό σύστημα με το οποίο αξιολογήθηκαν ήδη σχολικοί σύμβουλοι και διευθυντές σχολικών μονάδων και επρόκειτο να ξεκινήσει το αμέσως προσεχές διάστημα η αντίστοιχη διαδικασία για περίπου 150.000 δασκάλους και καθηγητές.

Το νέο σύστημα, το οποίο θα προέλθει ύστερα από διάλογο με τον κόσμο της εκπαίδευσης, θα στοχεύει στο να βελτιώσει τις αδυναμίες των δασκάλων και καθηγητών με επιμόρφωση μακράς διάρκειας.

Διαβάστε παρακάτω στο δημοσίευμα της εφημερίδας το "ΕΘΝΟΣ" ποια ειναι συγκεκριμένα τα σχέδια της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας:

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μπασκετ
Υπουργείο Παιδείας: Προκήρυξη αγώνων μπάσκετ 3x3 μαθητών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
Το υπουργείο Παιδείας δημοσίευσε την προκήρυξη των αγώνων καλαθοσφαίρισης 3x3 των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων
Υπουργείο Παιδείας: Προκήρυξη αγώνων μπάσκετ 3x3 μαθητών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ