«Κλείδωσε» η πρόσληψη 1.000 αναπληρωτών εκπαιδευτικών, έπειτα από την τελευταία υπογραφή που έπρεπε να πέσει, από την πλευρά του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε χθες την άμεση τοποθέτηση δασκάλων και καθηγητών στα σχολεία, σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών, να δεσμεύσει ποσό που προοριζόταν για 3.000 εκπαιδευτικούς που τελικά πήραν άδεια άνευ αποδοχών, ώστε να προχωρήσει σε νέες προσλήψεις.
Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:
Μετά από την υπογραφή του Υπουργού Οικονομικών κ. Σταϊκούρα, υπέγραψε και ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κ. Μητσοτάκης την πρόσληψη 1.000 επιπλέον αναπληρωτών εκπαιδευτικών για τη κάλυψη των κενών που δημιουργήθηκαν μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Με την ολοκλήρωση αυτή των απαραίτητων διαδικασιών, οι εκπαιδευτικοί αυτοί θα τοποθετηθούν σύντομα στα σχολεία.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 11/6 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 11/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ