Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Δεκαπλάσιες αιτήσεις συμμετοχής έχουν κατατεθεί

Του Χρήστου Κάτσικα

 

Μετά την πρόσκληση του Ανδρέα Λοβέρδου για εθελοντική εργασία (κάλυψη των κενών) με μόρια, χιλιάδες εκπαιδευτικοί ανταποκρίθηκαν και έσπευσαν με κάθε μεταφορικό μέσο να εργαστούν δωρεάν.

Ο Υπουργός Παιδείας δήλωσε ότι θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας...

Το Υπουργείο Παιδείας μάλιστα έδωσε πληρωμένη απάντηση σε όσους, αμφισβητώντας προφανώς το μεγαλοφυές σχέδιό του, έσπευσαν να κάνουν διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Η συγκινητική αυτή ανταπόκριση οφείλεται και στο γεγονός ότι ο ίδιος ο Υπουργός Παιδείας στις περιοδείες του σε πολλές περιοχές της χώρας έσπευσε να προπαγανδίσει με πρωτότυπο, είναι αλήθεια τρόπο, την ιδέα του.

 

Παράλληλα ο Υπουργός Παιδείας δεν αμέλησε να επισημάνει τις αυξήσεις στους βασικούς μισθούς και στα επιδόματα των ενστόλων, τονίζοντας ότι η Κυβερνηση φροντίζει να εργάζονται εθελοντικά και αμισθί αυτοί που μορφώνουν τα παιδιά σου.....και με αύξηση αυτοί που τα δέρνουν!

Έθνος: Οι νέοι μισθοί των ενστόλων από τον Νοέμβριο, Πίνακας

 

Υποκλινόμαστε (αλήθεια) στο (κατά Στρατή Μπουρνάζο) λοβέρδειον Μέγα Υπουργικόν Συναξάριον Φαιδρών, Ξεκαρδιστικών και Γελοιωδεστάτων Πράξεων και Μεγαχαχάνων.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

American Space / Corfu Tech Lab
Κέρκυρα: Καταγγελίες εκπαιδευτικών για εμπλοκή των ΗΠΑ στα σχολεία μέσω του "American Space"
Σκληρή ανακοίνωση κατά των δράσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας που στοχεύουν μαθητές στην Κέρκυρα
Κέρκυρα: Καταγγελίες εκπαιδευτικών για εμπλοκή των ΗΠΑ στα σχολεία μέσω του "American Space"