Thumbnail
Υπάλληλοι ΟΑΕΔ: Συμπαράσταση στο διωκόμενο Πέτρο Καπετανόπουλο

 

Αθήνα 17 Δεκεμβρίου 2012

Α.Π.333

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η   Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της προς το διωκόμενο συνάδελφο Πέτρο Καπετανόπουλο.

Ο συνάδελφος  διώκεται με μοναδικό παράπτωμα αυτό της υπεράσπισης των ανθρώπινων δικαιωμάτων, καθώς τόλμησε να υπερασπιστεί αλυσοδεμένο μετανάστη.

Η Π.Ε.Υ. ΟΑΕΔ γνωρίζει καλά τον εκλεκτό συνάδελφο –μέλος της.   Γνωρίζoυμε το ήθος του, την ανθρωπιά του, την αξιοπρέπεια και την εργατικότητά  του, και γι’ αυτό, κόντρα σε κάθε φοβικό  σύνδρομο  του μήπως και του αν, κόντρα στο νέο μνημονιακό νόμο που καταδικάζει πριν δικάσει, εμείς τον αθωώνουμε πανηγυρικά, υπερασπίζοντας  με θέρμη το δικό του σύστημα αξιών.

Ζητούμε την απόσυρση των άδικων κατηγοριών  για το συνάδελφο Πέτρο Καπετανόπουλο.

Ζητούμε την απόσυρση του μνημονιακού νόμου που καταδικάζει συναδέλφους πριν δικαστούν θέτοντάς τους σε αργία.

Δηλώνουμε ότι θα είμαστε δυναμικά παρόντες σε κάθε άδικη δίωξη, σε κάθε προσπάθεια  επιστροφής σε σκοτεινές περιόδους.

 Το Δ.Σ της Π.Ε.Υ. ΟΑΕΔ  συμπαρίσταται σύσσωμο και σας καλεί στη συνέντευξη τύπου,  που θα πραγματοποιηθεί  για το θέμα του Συναδέλφου  Πέτρου Καπετανόπουλου, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 1:00μμ στην ΕΣΗΕΑ Ακαδημίας 20.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σοφία Ζαχαράκη - Αθηνά Μιχαηλίδου
Στη Λευκωσία η Ζαχαράκη: Στα «σκαριά» η «Ατζέντα των Εκπαιδευτικών 2026» της ΕΕ
Η Ελλάδα στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Εκπαίδευσης: Η Ζαχαράκη στην άτυπη σύνοδο για την «Ατζέντα Εκπαιδευτικών 2026»
Στη Λευκωσία η Ζαχαράκη: Στα «σκαριά» η «Ατζέντα των Εκπαιδευτικών 2026» της ΕΕ
ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ
Ακραία καιρικά φαινόμενα: Πού θα «χτυπήσουν» με ισχυρές βροχές και χιόνια
Νέα ραγδαία επιδείνωση του καιρού με επικίνδυνα φαινόμενα σε όλη τη χώρα – Ποια θα είναι η κρίσιμη ημέρα
Ακραία καιρικά φαινόμενα: Πού θα «χτυπήσουν» με ισχυρές βροχές και χιόνια