Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Νεκρή 16χρονη μαθήτρια μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Συνελήφθη η μητέρα της

Πανελλήνιες 0

Οι πρώτες εκτιμήσεις για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ΕΠΑΛ - Πανελλήνιες 2013

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Οι πρώτες εκτιμήσεις για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ΕΠΑΛ - Πανελλήνιες 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΠΑ.Λ.

Σχετικά με την περίληψη, αν και το κείμενο δεν είναι δυσνόητο, είναι αρκετά μεγάλο σε έκταση και πιθανόν να δημιουργήσει προβλήματα στην σύνταξη της περίληψης.

Ο σχολιασμός παραγράφου είναι βατός. Οι ασκήσεις θεωρίας είναι εύκολες. Οι λεξιλογικές ασκήσεις είναι μέτριας δυσκολίας. Τέλος, το θέμα της έκθεσης προσφέρεται για ανάπτυξη, αλλά πρέπει να προσεχτεί η διατύπωση στο δεύτερο ζητούμενο.

ΟΡΟΣΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΜΟΥΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Τα θέματα στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας των πανελληνίων εξετάσεων για τα ημερήσια και εσπερινά Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ) θεωρούνται μεν προσιτά, είναι δε απαιτητικά, κυρίως ως προς τα ζητούμενα του Β' μέρους. Συγκεκριμένα, το κείμενο του Ιω.Ν.Ξηροτύρη που δόθηκε για περίληψη (Α' μέρος) είναι εύληπτο, τα ζητούμενα του Β' μέρους ανήκουν στο γνωστικό αντικείμενο της Γ' Λυκείου και το ζητούμενο θέμα για ανάπτυξη του Γ' μέρους είναι σαφές και κατανοητό.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

ΗΜΜΥ: Ίδια επαγγελματικά δικαιώματα, αλλά χιλιάδες μόρια διαφορά στις βάσεις

Υπουργείο Παιδείας: Δεν επανέρχονται οι εκπαιδευτικοί στο Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας

Η σημασία της λέξης «αφραδία» στην Αρχαία Ελλάδα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πανελλήνιες