Πολιτική 0

Κασσελάκης για το τένις με τον Γεωργιάδη: «Εάν θέλω να παίξω τένις, θα παίξω – Φτάνει πια με τη διχόνοια»

kasselakis epi
ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η οργισμένη απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στους επικριτές του

Έντονες αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια προκάλεσε η κοινή αθλητική δραστηριότητα του προέδρου των «Δημοκρατών», Στέφανου Κασσελάκη, με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, οι οποίοι εθεάθησαν να παίζουν τένις μαζί. Το γεγονός αυτό πυροδότησε ένα κύμα επικρίσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από υποστηρικτές και πολιτικούς αντιπάλους, οι οποίοι σχολίασαν αρνητικά τη συνεύρεση των δύο ανδρών στο γήπεδο. 

Ο κ. Κασσελάκης επέλεξε να απαντήσει στους επικριτές του με ένα βίντεο που δημοσίευσε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, επιδιώκοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του και να υποβαθμίσει τις πολιτικές προεκτάσεις που δόθηκαν σε μια καθαρά ιδιωτική και αθλητική στιγμή.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, ο πρόεδρος των «Δημοκρατών» εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από την κριτική, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για να υπερασπιστεί την προσωπική του ελευθερία. Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Εάν θέλω να παίξω τένις, θα παίξω τένις», θέλοντας να δείξει ότι οι προσωπικές του επιλογές δεν θα έπρεπε να μπαίνουν στο μικροσκόπιο της κομματικής αντιπαράθεσης. 

Παράλληλα, έστειλε ένα ευρύτερο πολιτικό μήνυμα κατά της πόλωσης, δηλώνοντας με έμφαση «φτάνει πια με αυτή τη διχόνοια και με αυτή τη μιζέρια», καλώντας ουσιαστικά τους πολίτες και το πολιτικό σύστημα να ξεπεράσουν τα στενά κομματικά στερεότυπα που δηλητηριάζουν την καθημερινότητα.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ανοιχτή επιστολή  προς τον ανώνυμο βαθμολογητή των Πανελλαδικών Εξετάσεων...

Οι 6 δεσμεύσεις Τσίπρα για την Παιδεία – Αυξήσεις στους εκπαιδευτικούς και τέλος στις Πανελλαδικές

Οι συσκευές που δεν πρέπει να συνδέετε ποτέ σε πολύπριζο – Οι ειδικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο πυρκαγιάς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική