Στέφανος Κασσελάκης
«Με πολύ ύπουλο τρόπο επηρεάζει η κεντρική κυβέρνηση τη ζωή σας εδω όπως και σε άλλα νησιά που έχουν πανεπιστημιακά ιδρύματα»

Διαδοχικές συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Γιάννη Τρεπεκλή, και τους δήμαρχους Κέρκυρας είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Κέρκυρα για τις γιορτές του Πάσχα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από τον περιφερειάρχη να ενημερωθεί για τα προβλήματα των Ιόνιων Νησιών και άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή τα ζητήματα του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε κατά τη συζήτηση με τον περιφερειάρχη, πως η οικονομία των νησιών έπρεπε να στηρίζεται όχι μόνο στον τουρισμό αλλά στην παιδεία και τον πολιτισμό, για να στρέψει τα βέλη του προς την κυβέρνηση σχετικά τον νόμο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, όπως είπε. «Με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια στο μέλλον θα κλείσουν τα πανεπιστήμια στα νησιά, στην Περιφέρεια. Με πολύ ύπουλο τρόπο επηρεάζει η κεντρική κυβέρνηση τη ζωή σας εδω όπως και σε άλλα νησιά που έχουν πανεπιστημιακά ιδρύματα», υπογράμμισε.

Ο κ. Κασσελάκης κατά τις συζητήσεις με τους αυτοδιοικητικούς παράγοντοες υπογράμμισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταθεί δίπλα στα προβλήματα και θα στηρίξει τα αιτήματα προς όφελος της κοινωνίας.

Η συνάντηση με τους δημάρχους έγινε στο εμβληματικό κτήριο του παλιού δημαρχείου της Κέρκυρας και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τον θαυμασμό του για την σημαντική ιστορική διαδρομή του.

Το Πάσχα στην Κέρκυρα, στον Στέφανο Κασσελάκη, ως πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως ο ίδιος επαναλαμβάνει, του θυμίζει με συγκίνηση τα παιδικά του χρόνια τότε που ερχόταν οικογενειακά για να περάσει τις Άγιες Ημέρες στο νησί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τύπου_Το #LeonteiosAI 2026 έφερε στο επίκεντρο το μέλλον της εκπαίδευσης στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης
Το #LeonteiosAI 2026 έφερε στο επίκεντρο το μέλλον της εκπαίδευσης στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης
Πιερρακάκης, Ζαχαράκη και Παπαστεργίου στο #LeonteiosAI: Το ηχηρό μήνυμα για τη στρατηγική της Ελλάδας στην Τεχνητή Νοημοσύνη
Το #LeonteiosAI 2026 έφερε στο επίκεντρο το μέλλον της εκπαίδευσης στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης
Υπερσύγχρονη φοιτητική εστία στο Σκαγιοπούλειο
Πάτρα: Παραδίδεται η νέα υπερσύγχρονη φοιτητική εστία στο Σκαγιοπούλειο
Από εγκαταλελειμμένο κτίριο σε «κόσμημα» για τους φοιτητές: Δείτε τη νέα εστία των 2 εκατ. ευρώ στην Πάτρα
Πάτρα: Παραδίδεται η νέα υπερσύγχρονη φοιτητική εστία στο Σκαγιοπούλειο
παπαιωαννου
Ν. Παπαϊωάννου (υφυπ. Παιδείας) στο alfavita.gr: Η ανώτατη εκπαίδευση παραμένει πυλώνας σταθερότητας, καινοτομίας και προοπτικής για τη χώρα μας
Οι καθηγητές, οι ερευνητές και οι φοιτητές αποτελούν τη ζωντανή απόδειξη ότι η γνώση και η πρόοδος γεννιούνται μέσα από τη διαρκή προσπάθεια, την...
Ν. Παπαϊωάννου (υφυπ. Παιδείας) στο alfavita.gr: Η ανώτατη εκπαίδευση παραμένει πυλώνας σταθερότητας, καινοτομίας και προοπτικής για τη χώρα μας
Επίθεση ενόπλων στην Κωνσταντινούπολη
Συναγερμός στην Κωνσταντινούπολη: Πυροβολισμοί μπροστά από το ισραηλινό προξενείο
Θρίλερ στο Μπεσίκτας: Τρεις συλλήψεις μετά από πυροβολισμούς έξω από το προξενείο του Ισραήλ
Συναγερμός στην Κωνσταντινούπολη: Πυροβολισμοί μπροστά από το ισραηλινό προξενείο