Στέφανος Κασσελάκης
«Με πολύ ύπουλο τρόπο επηρεάζει η κεντρική κυβέρνηση τη ζωή σας εδω όπως και σε άλλα νησιά που έχουν πανεπιστημιακά ιδρύματα»

Διαδοχικές συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Γιάννη Τρεπεκλή, και τους δήμαρχους Κέρκυρας είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Κέρκυρα για τις γιορτές του Πάσχα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από τον περιφερειάρχη να ενημερωθεί για τα προβλήματα των Ιόνιων Νησιών και άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή τα ζητήματα του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε κατά τη συζήτηση με τον περιφερειάρχη, πως η οικονομία των νησιών έπρεπε να στηρίζεται όχι μόνο στον τουρισμό αλλά στην παιδεία και τον πολιτισμό, για να στρέψει τα βέλη του προς την κυβέρνηση σχετικά τον νόμο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, όπως είπε. «Με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια στο μέλλον θα κλείσουν τα πανεπιστήμια στα νησιά, στην Περιφέρεια. Με πολύ ύπουλο τρόπο επηρεάζει η κεντρική κυβέρνηση τη ζωή σας εδω όπως και σε άλλα νησιά που έχουν πανεπιστημιακά ιδρύματα», υπογράμμισε.

Ο κ. Κασσελάκης κατά τις συζητήσεις με τους αυτοδιοικητικούς παράγοντοες υπογράμμισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταθεί δίπλα στα προβλήματα και θα στηρίξει τα αιτήματα προς όφελος της κοινωνίας.

Η συνάντηση με τους δημάρχους έγινε στο εμβληματικό κτήριο του παλιού δημαρχείου της Κέρκυρας και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τον θαυμασμό του για την σημαντική ιστορική διαδρομή του.

Το Πάσχα στην Κέρκυρα, στον Στέφανο Κασσελάκη, ως πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως ο ίδιος επαναλαμβάνει, του θυμίζει με συγκίνηση τα παιδικά του χρόνια τότε που ερχόταν οικογενειακά για να περάσει τις Άγιες Ημέρες στο νησί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια, τα Μουσικά σχολεία θα αποκτήσουν νέο και σύγχρονο εξοπλισμό»
Τι ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τους νέους διορισμούς εκπαιδευτικών, τα Μουσικά Σχολεία και την ασφάλεια στα ΑΕΙ
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια, τα Μουσικά σχολεία θα αποκτήσουν νέο και σύγχρονο εξοπλισμό»
crayons-pencils_molyvia_education_ekpaideusi.jpg
Καθυστέρηση στην Α' φάση αναπληρωτών μετά από μία δεκαετία: Τα στοιχεία
Καθυστέρηση στην τοποθέτηση αναπληρωτών μετά από μία δεκαετία: Τι επισημαίνει εκπαιδευτικός για τις φετινές εξελίξεις
Καθυστέρηση στην Α' φάση αναπληρωτών μετά από μία δεκαετία: Τα στοιχεία
ΥΠΑΙΘΑ
Προσλήψεις αναπληρωτών στα Ωνάσεια σχολεία: Αύριο αρχίζουν οι αιτήσεις-δήλωσης προτίμησης
Πρόσκληση υποψήφιων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για υποβολή αίτησης-δήλωσης προτίμησης για πρόσληψη στα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία ως...
Προσλήψεις αναπληρωτών στα Ωνάσεια σχολεία: Αύριο αρχίζουν οι αιτήσεις-δήλωσης προτίμησης