georgoulis
Με ποιο κόμμα θα κατέβει

Ο Αλέξης Γεωργούλης όπως φαίνεται θα διεκδικήσει νέα θητεία στις επερχόμενες ευρωεκλογές, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 θα είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το «Πράσινο Κίνημα».

Υπενθυμίζεται ότι τον γνωστό ηθοποιό κατήγγειλε για βιασμό η Ελένη Χρονοπούλου, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Μετά την καταγγελία για κακοποίηση, ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε τον Αλέξη Γεωργούλη, με την υπόθεση ωστόσο να εκκρεμεί δικαστικά, καθώς προς το παρόν δεν του έχει ασκηθεί κάποια δίωξη.

Το Πράσινο Κίνημα είναι ένα μικρό κόμμα, στο οποίο συμπρόεδροι είναι η Ρία Ακρίβου και ο Κώστας Καλογράνης, πρώην μέλη των Οικολόγων Πράσινων, ενώ ο ευρωβουλευτής είπε τελικά το «ναι» για να διεκδικήσει ξανά θέση στο Ευρωκοινοβούλιο.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τις επόμενες ημέρες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση, τόσο από τον Αλέξη Γεωργούλη όσο και από το κόμμα, ενώ θα πραγματοποιηθεί και συνέντευξη Τύπου, για την παρουσίαση των υποψηφίων.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εργατης βιετναμ
Φρικτός θάνατος εργάτη – Βιομηχανικός τεμαχιστής τον «ρούφηξε» μπροστά σε κάμερα ασφαλείας
Σοκ προκαλεί το τραγικό εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε σε εργοστάσιο στο Βιετνάμ
Φρικτός θάνατος εργάτη – Βιομηχανικός τεμαχιστής τον «ρούφηξε» μπροστά σε κάμερα ασφαλείας
psaria
Σαρδέλες: Το πιο θρεπτικό ψάρι που αξίζει να υπάρχει στο τραπέζι μας
Οι σαρδέλες ξεχωρίζουν ως μία από τις πιο ωφέλιμες και ταυτόχρονα οικονομικές επιλογές, σύμφωνα και με τη διαιτολόγο Shyla Cadogan.
Σαρδέλες: Το πιο θρεπτικό ψάρι που αξίζει να υπάρχει στο τραπέζι μας