Warning message

Unable to retrieve https://twitter.com/Marka2_/status/1488234167091478535?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1488234167091478535%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.alfavita.gr%2Fpolitiki%2F369544_boyli-entasi-me-polaki-toy-ekleise-mikrofono-o-athanasioy-vid at this time, please check again later.
polakis georgiadis
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ | ΙΝΤΙΜΕ
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Αγωγή καταθέτει ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Παύλο Πολάκη για όσα του καταλογίζει για τη Novartis - Στην Επιτροπή Δεοντολογίας τον παραπέμπει ο Κ. Τασούλας

Αγωγή κατά του Παύλου Πολάκη καταθέτει ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, για όσα του καταλογίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφορικά με τη Novartis, ενώ ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας τον παρέπεμψε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, για το επεισόδιο που σημειώθηκε εχθές στη Βουλή.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αγωγή που καταθέτει παίρνοντας σήμερα τον λόγο, μετά τη επανέναρξη της συζήτησης στη Βουλή, η οποία διακόπηκε εχθές μετά το επεισόδιο με τον Π. Πολάκη.

«Δεν θα ξαναπαντήσω στον Παύλο Πολάκη ότι και αν ξαναπεί. Η μόνη συζήτηση μαζί του θα γίνει στο δικαστήριο, στην αγωγή που καταθέτω» είπε καταλήγοντας ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ομιλία του και συμπλήρωσε πως «η Βουλή είναι χώρος συγκρούσεων απόψεων. Εγώ δεν έχω να φοβηθώ τίποτα από όλα όσα λέει ο κ. Πολάκης».

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας παρέπεμψε ο Κ. Τασούλας τον Π. Πολάκη

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής παρέπεμψε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, «για να εξηγήσει τα όσα είπε και έκανε χθες βράδυ από το βήμα της Ολομέλειας», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η επιτροπή Δεοντολογίας θα συνεδριάσει το αμέσως επόμενο διάστημα προκειμένου να αποφασίσει για τις ενδεχόμενες πειθαρχικές ποινές που θα επιβληθούν στον κ. Πολάκη, για παραβίαση του κανονισμού της Βουλής.

Ένταση με Πολάκη - Τού έκλεισε το μικρόφωνο ο Αθανασίου

Υπενθυμίζεται πως εχθές διακόπηκε  η συνεδρίαση της Βουλής το βράδυ της Δευτέρας, καθώς επικράτησε ένταση μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του προεδρεύοντα, Χαράλαμπου Αθανασίου, ο οποίος έκλεισε το μικρόφωνο στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Αιτία στάθηκε το ότι ο Παύλος Πολάκης επέμεινε να τοποθετείται για την υπόθεση της Novartis και την αρχειοθέτηση της υπόθεσης για τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ το αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν ο αναπτυξιακός νόμος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να κάνει δεκτό το αίτημα του Χαράλαμπου Αθανασίου και να μην τοποθετηθεί για το θέμα αυτό, αλλά μόνο για το αντικείμενο της συζήτησης. Έτσι ο κ. Αθανασίου έκλεισε το μικρόφωνο.

https://twitter.com/Marka2_/status/1488234167091478535?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1488234167091478535%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.alfavita.gr%2Fpolitiki%2F369544_boyli-entasi-me-polaki-toy-ekleise-mikrofono-o-athanasioy-vid

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φοιτητές
Πανελλήνιες 2026: Οι «εικονικοί» εισακτέοι, οι πραγματικοί αποκλεισμοί και η αργή αποψίλωση των δημόσιων Πανεπιστημίων
Ίσως, τελικά, το πραγματικό ερώτημα των Πανελλαδικών του 2025 να μην είναι πόσοι θα εισαχθούν στα πανεπιστήμια. Ίσως το κρίσιμο ερώτημα να είναι...
Πανελλήνιες 2026: Οι «εικονικοί» εισακτέοι, οι πραγματικοί αποκλεισμοί και η αργή αποψίλωση των δημόσιων Πανεπιστημίων
Πανελλήνιες εξετάσεις 2026 με το μάθημα της Έκθεσης
Τα κριτήρια επιλογής των θεμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων στη Φυσική
Τα θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων στο μάθημα της Φυσικής θα πρέπει να μοιάζουν με ένα νέο έργο ή με ένα πραγματικό πρόβλημα
Τα κριτήρια επιλογής των θεμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων στη Φυσική
Πανελλαδικές - πανελλήνιες 2026
Το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας στις Πανελλαδικές και τα στατιστικά των αναβαθμολογήσεων
Τα στατιστικά των βαθμολογιών δείχνουν ότι το 2021 μόλις το 22,77% των υποψηφίων έγραψε κάτω από τη βάση στην Έκθεση, ενώ το 77,23% πέτυχε βαθμό πάνω...
Το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας στις Πανελλαδικές και τα στατιστικά των αναβαθμολογήσεων