Πριν λίγο ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook αναφέρθηκε στην σημερινή εκδήλωση στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας. Ο Παύλος Πολάκης μίλησε και για την συγκέντρωση πολιτών έξω από το νοσοκομείο που όπως τόνισε ήταν show δέκα ακροδεξιών και πέντε Λαετζήδων.
Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτησή του
"Εξαιρετική κουβέντα στο νοσοκομείο της Ιεραπετρας με τους φορείς του νοσοκομείου ,την επιτροπή των κατοίκων ,το δήμαρχο ,τη διοίκηση της ΥΠΕ και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου .Αναλυση του τι εχουμε κάνει μέχρι τωρα και σαφείς δεσμεύσεις για την ενίσχυση του νοσοκομείου ιεραπετρας και των άλλων νοσοκομείων του νομού.
Υ.γ το show απο δέκα ακροδεξιούς και πέντε Λαετζηδες για τις ανάγκες των καναλιών που ήθελαν "φασαρία" δεν μπόρεσαν να αμαυρώσουν ουτε να σταματήσουν τη συζήτηση με τον κόσμο .ΣΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ"
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ