Thumbnail
Θεανώ Φωτίου

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης είπε ότι μπορεί να καταλάβει όσα είπε ο κ. Πολάκης και γιατί τα είπε.

«Το πόσο έξαλλος μπορεί να είσαι και να χάσεις την ψυχραιμία σου και να πεις αυτά που είπε 
μπορώ να το καταλάβω μια χαρά όπως και ο κάθε Έλληνας», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ερωτηθείσα σχετικά με το αν θα έλεγε αυτό που είπε ο Πολάκης για τον δημοσιογράφο, ότι δηλαδή έπρεπε να τον βάλει τρία μέτρα κάτω από τη γη, εκείνη απάντησε ότι θα έλεγε χειρότερα.

«Μπορεί να έλεγα τίποτα χειρότερο», σημείωσε η κυρία Φωτίου, ενώ στο σημείο αυτό υποστήριξε επίσης ότι υπάρχουν άτομα που θέλουν να κάνουν τον λαό να πιστέψει ότι δεν είναι η καθηγήτρια του πολυτεχνείου, αλλά «μια γυναικούλα που δεν ξέρει τι της γίνεται». 

«Τιμή μου και περηφάνια μου να μαγειρεύω και να τιμώ τα γεμιστά του λάου», υπογράμμισε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκαβ
Τραγικό! Βρέφος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε συντριβάνι στην Καλλιθέα
Το περιστατικό σημειώθηκε στην πλατεία Δαβάκη - Ο πατέρας προσήχθη και εξετάζεται από τις Αρχές
Τραγικό! Βρέφος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε συντριβάνι στην Καλλιθέα
Λεμόνια
Ο απλός, φυσικός τρόπος για να αντιμετωπίσετε λίπη, λεκέδες και μυρωδιές
Οι σπιτικές λύσεις καθαρισμού κερδίζουν συνεχώς έδαφος, καθώς βασίζονται σε απλά υλικά που υπάρχουν ήδη σε κάθε κουζίνα.
Ο απλός, φυσικός τρόπος για να αντιμετωπίσετε λίπη, λεκέδες και μυρωδιές