Thumbnail
Τι δήλωσε από τη Λάρισα

«Βάζουν φόρους, μειώνουν συντάξεις, κόβουν μισθούς είναι μία κυβέρνηση κατάρρευσης» ανέφερε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης από την Ελασσόνα Λαρίσης, όπου βρέθηκε για τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργου Κατσιαντώνη.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, ο κύριος Λεβέντης ανέφερε παράλληλα: «Η παρούσα κυβέρνηση χωλαίνει, επομένως πάμε σε εκλογές. Οι εκλογές δε συμφέρουν τη χώρα παρότι θα έκανα τους βουλευτές μου από δέκα, 30-40, παρά ταύτα θα γίνουν γιατί και ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας δείχνουν μισαλλοδοξία, κοιτάνε την καρέκλα και όχι τη χώρα».

Ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων απέκλεισε, ακόμη, το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι τονίζοντας πως «εκφράζουν το παρελθόν. Εγώ, 35 χρόνια αγωνίστηκα κόντρα σε ένα σύστημα. Δεν μπορώ να πάρω τους ψηφοφόρους μου και να τους συγκολλήσω με αυτούς εναντίον των οποίων τόσα χρόνια έδωσα αγώνες. Η Ένωση Κεντρώων θα τραβήξει μόνη, αλλά δεν είναι μόνη γιατί έχει όλο το λαό κοντά της».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα