Πολιτική 0

Μεσολόγγι: Αγρότες έριξαν την πινακίδα των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Ένταση δημιουργήθηκε σήμερα του πρωί στο Μεσολόγγι όταν αγρότες πήγαν στα γρεαφεία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ για να επιδόσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους. Η πόρτα της πολυκατικίας όμως ήταν κλειστή. Έτσι προχώρησαν σε διαμαρτυρία και ανεβαίνοντας στο μπαλκόνι των γραφείων του κόμματος έριξαν την ταμπέλα με το λογότυπό του.

«Εμείς πήγαμε ειρηνικά για να παραδώσουμε τα αιτήματα μας» ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ το μέλος της τοπικής συντονιστικής επιτροπής, Κώστας Πουρνάρας, αλλά «βρήκαμε κλειστή την πόρτα».

«Έπειτα από λίγη ώρα ήλθε ένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και μας πρότεινε να παραδώσουμε το ψήφισμα στο δρόμο, αλλά αρνηθήκαμε, διότι δεν μπορεί να γίνονται έτσι αυτά μέσα στο δρόμο και επιμείναμε να ανέβουμε στα γραφεία, χωρίς όμως να γίνει δεκτό το αίτημά μας», δηλώνει ο ίδιος.

Λίγο αργότερα, έφθασαν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ένα φορτηγό και τρακτέρ και αμέσως μετά αγρότες ανέβηκαν στο φορτηγό και στην συνέχεια στο μπαλκόνι των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ απ΄ όπου κατέβασαν την πινακίδα του κόμματος.

«Ήλθαμε ειρηνικά για να παραδώσουμε τα αιτήματά μας», δήλωσε ο Σπύρος Κεραμισάνος, μέλος της συντονιστικής επιτροπής. «Δεν μπορεί να ζητάει διάλογο ο ΣΥΡΙΖΑ με κλειστές πόρτες και δεν δεχόμαστε να μας χαρακτηρίζει ακροδεξιά στοιχεία. Είμαστε όλοι αγρότες που διεκδικούμε το δίκιο μας», ανέφερε.

Στην συνέχεια οι αγρότες άφησαν προϊόντα έξω από την πόρτα της πολυκατοικίας και αποχώρησαν. Προηγουμένως, οι αγρότες είχαν πάει στην Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, όπου παρέδωσαν προϊόντα, προκειμένου να διατεθούν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική