Υπεράνθρωπες μάχες με το χρόνο δίνουν οι διασώστες στην Τουρκία για να εντοπίσουν εγκλωβισμένους πολίτες και να μπορέσουν να βάλουν ένα τέλος στον εφιάλτη τους, ενώ ο καθένας προσπαθεί με τον τρόπο του να παρέχει επικουρία.
Υπενθυμίζεται ότι σε ραγδαία άνοδο είναι ο αριθμός των νεκρών από τους φονικούς σεισμούς, έχοντας πλέον ξεπεράσει τους 22.000.
Γύρος για τους πληγέντες
Έτσι κι ένας άνδρας με το δικό του τρόπο θέλησε να βοηθήσει τους πληγέντες, μοιράζοντας γύρο δίπλα στα ερείπια.
Στην πόλη Χατάι, στη νοτιοανατολική Τουρκία, ανάμεσα στις σκηνές στήθηκε «γυράδικο». Άνθρωποι λαμβάνουν δωρεάν γεύμα δίπλα σε κτίριο που κατέρρευσε μετά από ισχυρό σεισμό.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 13/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ