Thumbnail
Κάθε όριο παραπληροφόρησης και διασποράς ψευδών ειδήσεων ξεπέρασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Χρησιμοποιώντας παλαιό βίντεο (πιθανότατα από ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά) το απέδωσε σε ανθρώπους του «παρακράτους Μαδούρο» οι οποίοι, όπως υποστηρίζει, δολοφονούν φοιτητές που του αντιστέκονται.


 
Στα σχόλια του βίντεο χρήστες του ίντερνετ αναφέρουν ότι η σκηνή είναι από το Πουέρτο Ρίκο.

Απομονώνοντας σκηνές από το βίντεο καταφέραμε να το εντοπίσουμε στην ιστοσελίδα shockingvidz.com με ημερομηνία 19 Δεκεμβρίου 2015. Στη συγκεκριμένη σελίδα το περιστατικό αποδίδεται σε εμπόριο ναρκωτικών και σύμφωνα με τον τίτλο δείχνει έναν ντίλερ που σκοτώνει χρήστη ο οποίος δεν τον πλήρωσε για τη δόση του.

Το ίδιο βίντεο προώθησε και από το λογαριασμό του ο γνωστός σχολιαστής της Καθημερινής, Πάσχος Μανδραβέλης.

Σε κάθε περίπτωση τα σχόλια του συγκεκριμένου βίντεο, που υποστηρίζουν ότι η σκηνή διαδραματίστηκε στο Πουέρτο Ρίκο, προϋπήρχαν της αναπαραγωγής από τον αντιπρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εν γνώσει του δηλαδή προωθούσε τουλάχιστον αμφισβητούμενες πληροφορίες, συνδέοντας μάλιστα ακόμη και τον Έλληνα πρωθυπουργό στο μήνυμά του.

Μήπως έχει έρθει η στιγμή για τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ζητήσει την παραίτηση ενός ανθρώπου που θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο το ίδιο του το κόμμα, αλλά και την ελληνική διπλωματία;

Πηγή-περισσότερα άρθρα: info-war

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας ΥΠΑΙΘΑ
ΕΠΑΛ: Οι 29 ειδικότητες στο Μεταλυκειακό Eτος - Τάξη Μαθητείας το 2026-27
Σε ΦΕΚ οι ειδικότητες που παρέχονται στο Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας και η συνάφεια με ειδικότητες των ΣΑΕΚ
ΕΠΑΛ: Οι 29 ειδικότητες στο Μεταλυκειακό Eτος - Τάξη Μαθητείας το 2026-27
απθ
Aristotle Innovation Forum: Το ΑΠΘ στο επίκεντρο της καινοτομίας και της κοινωνικής αλληλεπίδρασης
Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ανοίγει τις πόρτες του στην κοινωνία: Ξεκινούν το «ΑΠΘ την Κυριακή» και η «Φοιτητική Εβδομάδα ΑΠΘ»
Aristotle Innovation Forum: Το ΑΠΘ στο επίκεντρο της καινοτομίας και της κοινωνικής αλληλεπίδρασης