Η καθιερωμένη φωτογραφία των δύο εθνικών ομάδων, ΗΠΑ και Μεξικού, για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου, δεν θύμιζε τίποτα από τα συνηθισμένα. Οι παίκτες των δύο ομάδων αντί να φωτογραφηθούν ξεχωριστά, προτίμησαν να φωτογραφηθούν όλοι μαζί και ανακατεμένοι, προχωρώντας σε μιά ασυνήθιστη είναι αλήθεια, για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα, χειρονομία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του presspublica.gr, πολλοί ερμήνευσαν την κοινή τους αυτή φωτογράφηση ως έμπρακτη απάντηση στον νέο εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντ. Τραμπ και τον αποκάλεσαν «τοίχο ενότητας» .
Θεωρούν ότι με τον τρόπο αυτό, οι παίκτες απάντησαν στην προεκλογική εξαγγελία του Τραμπ, να χτίσει τοίχο στα σύνορα με το Μεξικό και μάλιστα με χρήματα του Μεξικού!
Ο Τραμπ δεν είχε μείνει μόνο εκεί. Είχε αποκαλέσει συλλήβδην τους Μεξικανούς μετανάστες, ως βιαστές και «δολοφόνους».
Ο ποδοσφαιρικός αγώνας έγινε στο Colunbus του Οχάιο και για την ιστορία έληξε με 2-1 υπέρ του Μεξικού.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ