Βόμβα εξερράγη στις 02.30 σήμερα τα ξημερώματα (τοπική ώρα) στο Ινστιτούτο Εγκληματολογίας που βρίσκεται στο Neder-Over-Heembeek, στα βόρεια προάστια των Βρυξελλών, όπως μεταδίδει το RTL.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ένα όχημα εισέβαλε στο κτήριο όπου στεγάζεται το Ινστιτούτο, σπάζοντας τις προστατευτικές μπάρες.
Εν συνεχεία άγνωστος ή άγνωστοι εισέβαλαν στο Ινστιτούτο και πυροδότησαν τη βόμβα κοντά στα εργαστήρια του Ινστιτούτου.
Στο σημείο σημειώθηκε μικρής έκτασης πυρκαγιά.
Την ώρα του περιστατικού δεν υπήρχε κόσμος στο κτήριο.
Από την έκρηξη δεν υπήρξαν νεκροί ή τραυματίες. Το Βέλγιο εξακολουθεί να είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης (βρίσκεται στο επίπεδο τρία ενώ το ανώτερο είναι το τέσσερα) από την επίθεση με τη βόμβα στο αεροδρόμιο της πόλης και στο μετρό όπου σκοτώθηκαν 32 άνθρωποι. Το Ισλαμικό Κράτος είχε αναλάβει την ευθύνη αυτών των επιθέσεων.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Τι συμβαίνει στα παιδιά μας; Η μεγάλη δημόσια συζήτηση στο Δημαρχείο Βούλας στις 3 Μαρτίου
Αυτό είναι το πιο υγιεινό ψάρι στον κόσμο: Ξεπερνά τον σολομό στη διατροφική κατάταξη
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom