Κόσμος 0

Έχασε τη μάχη με τη λευχαιμία ο θρύλος του ΝΒΑ Νέιτ Θέρμοντ

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Βαθιά συγκίνηση

Βαθιά συγκίνηση προκαλεί η είδηση του θανάτου του Νέιτ Θέρμοντ, που έχασε χθες τη μάχη με τη λευχαιμία, σε ηλικία 74 ετών.

Ο θρύλος του ΝΒΑ, ύψους 2.11 σέντερ, υπήρξε παίκτης των Ουόριορς (1963-74), Μπουλς (1974-76) και Καβαλίερς (1976-77), ενώ αναδείχθηκε επτά φορές All Star και μέλος του Hall of Fame από το 2006. 

Τόσο οι Ουόριορς, όσο και οι Καβαλίερς έχουν αποσύρει το νούμερο 42 προς τιμήν του.

Ο Νέιτ Θέρμοντ έχει μείνει στην ιστορία για το πρώτο επίσημο «quadruple-double» στις 18 Οκτωβρίου του 1974, όταν τελείωσε το ματς με 22 πόντους, 14 ριμπάουντ, 13 ασίστ και 12 κοψίματα στις προσπάθειες των αντιπάλων του.

Μόνο οι Όσκαρ Ρόμπερτσον, Χακίμ Ολάζοουν και Ντέιβιντ Ρόμπινσον κατάφεραν εκ των υστέρων να πετύχουν κάτι ανάλογο.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος