Κόσμος 0

Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης λόγω απειλής για βόμβα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Υποβαθμίστηκε σε τοπικό

Ένας μίνι πανικός προκλήθηκε σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης, καθώς οι αρχές ασφαλείας κήρυξαν για αρκετές ώρες "γενικό συναγερμό", ύστερα από σχετικό αίτημα του κυβερνήτη πτήσης της Saudi Airlines, με προορισμό το Ριάντ.

Σύμφωνα με ξένα μέσα, εκπρόσωπος της εταιρείας Aena, που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο, επισήμανε ότι  «ο γενικός συναγερμός σημαίνει πως έχουν κινητοποιηθεί οι δυνάμεις ασφαλείας και οι υπηρεσίες διάσωσης. Το αεροπλάνο έχει απομονωθεί και οι επιβάτες έχουν αποβιβαστεί».

Το Reuters ανέφερε ότι το ισπανικό υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι η εν λόγω πτήση επέστρεψε στο αεροδρόμιο Μπαράχας, έπειτα από συναγερμό για βόμβα.

Πριν λίγη ώρα, πάντως, η εταιρεία Aena ανέφερε ότι ο συναγερμός υποβαθμίσθηκε από γενικό σε τοπικό.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος