Thumbnail
Δύο προφεστιβαλικές εκδηλώσεις στην πλατεία του Κεραμεικού, οι οποίες θα οδηγήσουν στο μουσικo-χορευτικό γεγονός του καλοκαιριού, το 2ο Cuba festival (Σάββατο, 8 Ιούνη, στο «Βοτανικός Live Stage»)

 

Δύο προφεστιβαλικές εκδηλώσεις στην πλατεία του Κεραμεικού, οι οποίες θα οδηγήσουν στο μουσικo-χορευτικό γεγονός του καλοκαιριού, το 2ο Cuba festival (Σάββατο, 8 Ιούνη, στο «Βοτανικός Live Stage»), θα πραγματοποιηθούν αύριο Σάββατο (25/5) και το επόμενο Σάββατο (1/6), από τις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία στο Γκάζι, δίπλα στο σταθμό μετρό «Κεραμεικός»... με τίτλο «Calles De Cuba» («Δρόμοι της Κούβας»).
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με τις δωρεάν αυτές δύο μουσικο-χορευτικές παραστάσεις και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 8 Ιούνη, με τις εκδηλώσεις του 2ου Cuba Festival, που θα διεξαχθούν στο «Βοτανικός Live Stage» με συναυλίες, dj sets, εκθέσεις, προβολές και... ένα ταξίδι στην Κούβα!!
Ενα μεγάλο αφιέρωμα στους θρυλικούς ORISHAS από τους συνεχιστές της μουσικής τους, τους εκρηκτικούς CUBAN BEATS ALL STARS. Κουβανέζικες κιθάρες με ξεσηκωτική salsa από τον ερμηνευτή και τραγουδοποιό JESUS CUTINO των SKA CUBANO. Απογειωτικοί και παραδοσιακοί χορευτικοί ρυθμοί από τους Odalis Palma, Baclava Cubano, Pistola L Esencia, Omar Cuesta El Pantera. Rosanna Mailan Sevila, Ramon Soto, Ivan Lopez, Mariela Nelson, Salsa Sinners, Yoel Pereira και Miguel Angel Bautista. Dj Sets από τον Niko Marinou, El General, Acebes και πολλά άλλα χάπενινγκ. Πληροφορίες για ομαδικές κρατήσεις στο τηλέφωνο: 210.3473.835.
Οι εκδηλώσεις γίνονται υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Κούβας και με τη συμμετοχή του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΑΣΕΠ 3ΕΑ/2019: Αναμορφωμένοι πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών
Εκπαιδευτικοί Θεσσαλονίκης: Γλέντι στήριξης για τα έξοδα δίκης του Β. Μορέλλα
«Κάτω τα χέρια από τα σωματεία, τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων και τους εκπροσώπους μας», τονίζουν οι εκπαιδευτικοί Θεσσαλονίκης
Εκπαιδευτικοί Θεσσαλονίκης: Γλέντι στήριξης για τα έξοδα δίκης του Β. Μορέλλα