Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε άνδρας που φέρεται να επιχείρησε να εισαγάγει ναρκωτικές ουσίες στην Ελλάδα μέσω ταχυδρομείου, παραγγέλνοντας δέμα από την Ολλανδία. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από στοχευμένο έλεγχο της ΕΛΑΣ, που οδήγησε στη σύλληψή του στην Αττική.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος συνέλαβαν τον κατηγορούμενο το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Ιανουαρίου 2026. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή ροζ κοκαΐνης μέσω ταχυδρομικού δέματος από το εξωτερικό, καθώς και για κατοχή ηρεμιστικών και αναβολικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.
Η υπόθεση ξεκίνησε όταν αστυνομικοί του Τμήματος Αερολιμένα Αθηνών εντόπισαν ύποπτο δέμα, το οποίο είχε αποσταλεί από την Ολλανδία και προοριζόταν για παραλήπτη στην Αθήνα. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι περιείχε συσκευασία με ροζ κοκαΐνη, συνολικού βάρους 11 γραμμαρίων.
Μετά από σχετική εισαγγελική έγκριση, οι αρχές προχώρησαν σε επιχείρηση «ελεγχόμενης παράδοσης». Ο άνδρας συνελήφθη τη στιγμή που παρέλαβε το δέμα, ενώ ακολούθησαν έρευνες στην οικία του.
Κατά τις έρευνες κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 11 γραμμάρια ροζ κοκαΐνης (Tusi), 16 ηρεμιστικά δισκία, τρία χαρτάκια εμποτισμένα με LSZ, 72 αναβολικά δισκία, τρία φιαλίδια αναβολικών σκευασμάτων, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και το χρηματικό ποσό των 940 ευρώ.
Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελικής Αρχής
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα
«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;
Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας
Alfavita Newsroom