Μία υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που κατέληξε σε τραγωδία, εξιχνιάστηκε σχεδόν έναν χρόνο μετά. Η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε μια 57χρονη γυναίκα ουκρανικής καταγωγής, η οποία ομολόγησε ότι προκάλεσε τον θάνατο του συζύγου της τον Αύγουστο του 2024, μέσα στο διαμέρισμά τους στα Κάτω Πατήσια.
Τον βρήκε μεθυσμένο και τον χτύπησε – Του είχε δέσει τα χέρια
Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, η γυναίκα επέστρεψε στην Αθήνα από ταξίδι στην πατρίδα της και βρήκε τον σύζυγό της σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο πάτωμα, ύστερα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
Αφού του έδεσε τα άκρα με μονωτική ταινία, άρχισε να τον χτυπά επανειλημμένα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει θανατηφόρα τραύματα.
Νεκροψία, αυτοψία στο διαμέρισμα και σημαντικά ευρήματα
Η νεκροψία-νεκροτομή επιβεβαίωσε τον βίαιο θάνατο, ενώ κατά την αυτοψία στο διαμέρισμα, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι, εντοπίστηκαν κρίσιμα προανακριτικά ευρήματα, όπως μαξιλαροθήκη, πετσέτες, μπλούζα και ένα μαξιλάρι, όλα με ίχνη που συνδέονται με το περιστατικό.
Η ομολογία και η δικαιολογία της
Κατά τη διάρκεια της προκαταρκτικής εξέτασης, η κατηγορούμενη παραδέχτηκε τις πράξεις της, αποδίδοντάς τις σε χρόνια κακοποιητική συμπεριφορά που – όπως ισχυρίστηκε – δεχόταν από τον άντρα της.
Η υπόθεση διαβιβάστηκε σε ανακριτή, ο οποίος εξέδωσε ένταλμα σύλληψης, με βάση το οποίο η 57χρονη συνελήφθη.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Πώς λέγεται στα ελληνικά η «ντομάτα»;
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ