Η δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη αναφέρθηκε σε τηλεοπτική της εμφάνιση τόσο στη φετινή τηλεοπτική της πορεία όσο και στη δημόσια συζήτηση γύρω από τον πατέρα της Νατάσσας Μποφίλιου, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.
Μιλώντας για τη στενή της σχέση με τη γνωστή τραγουδίστρια, αλλά και τη βαθιά γνώση της για την οικογενειακή της δυναμική, σχολίασε πως όσα ειπώθηκαν χαρακτηρίζονται από κακοήθεια και συναισθηματική αποστασιοποίηση.
Τόνισε ότι οι δεμένες και φροντιστικές σχέσεις γονέων και παιδιών θα έπρεπε να είναι ο κανόνας, όχι η εξαίρεση.
Η Γιάμαλη υπερασπίστηκε επίσης τη φίλη της, λέγοντας ότι η πολιτική στάση και ιδεολογική συνέπεια της Μποφίλιου είναι εκείνα που ενοχλούν, και όχι ασήμαντες λεπτομέρειες που σχολιάζονται με ευκολία.
Υπογράμμισε τέλος πως οι άνθρωποι που έχουν σαφή θέση στα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα δεν αποθαρρύνονται από επιφανειακά ή κακόβουλα σχόλια.
«Ήταν μια δύσκολη χρονιά, ήταν όλα καινούρια, νομίζω τα πήγαμε μια χαρά», ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος.
Α. Γιάμαλη: «Μόνο κακοήθεια φανερώνουν εκείνοι που έβαλαν στο
μικροσκόπιο την αποστροφή της Ν. Μποφίλιου στον μπαμπά της»
Για τη Νατάσσα Μποφίλιου και την αντίδραση στον πατέρα της, η δημοσιογράφος είπε: «Επειδή τυχαίνει να με δένει μια πολύ στενή φιλία με τη Νατάσσα και να γνωρίζω πολύ καλά και τον μπαμπά Μποφίλιο και τη μεταξύ τους σχέση, θέλω να πω ότι μόνο κακοήθεια φανερώνουν και τελικά απόσταση εκείνοι που είδαν κι έβαλαν στο μικροσκόπιο μια τέτοια αποστροφή. Μακάρι να είχαμε όλοι τόσο δεμένες, κοντινές και άνετες, φροντιστικές σχέσεις με τους μπαμπάδες μας. Θα γλιτώναμε και τις ψυχοθεραπείες».
«Η Νατάσσα ενοχλεί γιατί έχει πολιτική θέση, έχει ιδεολογία και στάση στα πράγματα. Όσο και να ασχοληθείς, με το θερμοσίφωνο, το φόρεμα, το παλτό ή την αποστροφή θα συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει».
«Ο κόσμος που ενοχλεί λόγω της στάσης του στα πράγματα, δεν αποθαρρύνεται επειδή κάποιοι αποφάσισαν να σχολιάσουν δευτερεύοντα θέματα», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Απόλυτος θρίαμβος για μαθήτρια πολύτεκνης οικογένειας – 20 σε όλα τα μαθήματα στις Πανελλαδικές
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 30/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ