Επίδομα συνοδού ΚΕΠΑ: Η άγνωστη παροχή που αυξάνει τη σύνταξη

Κοινωνία 0

ΔΕΘ 2024: Μαζική τροφική δηλητηρίαση - Δεκάδες επιχειρηματίες στο νοσοκομείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το πιάτο που τους «πείραξε»

Απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης κατά της διάρκεια της ΔΕΘ 2024, όταν δεκάδες επιχειρηματίες που γευμάτιζαν εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το voria.gr, στο συγκεκριμένο εστιατόριο - που στο παρελθόν είχε δεχθεί επισήμους και πελάτες υψηλού κύρους - τράπεζα παρέθετε γεύμα σε περίπου 40 επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης και της Β. Ελλάδας, πελάτες της τράπεζας.

Λίγες ώρες μετά το γεύμα, οι περισσότεροι εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, εμετό και διάρροια. Ορισμένοι μάλιστα διακομίστηκαν σε νοσοκομεία και κάποιοι εξ αυτών πέρασαν μια πραγματικά δύσκολη νύχτα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το πιθανότερο είναι το κακό να έγινε από το πρώτο ωμό πιάτο που σερβιρίστηκε (καβούρι με αβγοτάραχο), καθώς οι λίγοι που δεν κατανάλωσαν το συγκεκριμένο πιάτο δεν παρουσίασαν συμπτώματα.

Σε κάθε περίπτωση, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επικεφαλής της τράπεζας, που είναι έξαλλοι με το συμβάν, έχουν δώσει εντολή στο νομικό τμήμα να ξεκινήσει τις διαδικασίες για αγωγές και μηνύσεις.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία