ethniki
Η Χρύσα Νικολάου διορίστηκε Γενική Διευθύντρια της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος

Η Χρύσα Νικολάου του Ελευθερίου διορίστηκε Γενική Διευθύντρια της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ), με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκου Πιερρακάκη.

Είναι Αρχειονόμος, Βιβλιοθηκονόμος και Μουσειολόγος, απόφοιτη του Ιονίου Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων και την Ιστορική Δημογραφία. Είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Τμήματος Κοινωνιολογίας. Έχει μεγάλη επαγγελματική εμπειρία στις Βιβλιοθήκες και τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στη Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς ως Προϊσταμένη. Στα ερευνητικά της πεδία εντάσσεται ο ρόλος της Βιβλιοθήκης στην Κοινωνία της Πληροφορίας μέσα από τη δικτύωση και τη δημιουργία κοινωνικού κεφαλαίου. Έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα και συμμετέχει σε ποικίλες επιμορφώσεις και εκπαιδεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

Η ανωτέρω θέση είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, και η θητεία της είναι τετραετής, με δυνατότητα ανανέωσης για μία φορά.

Η ΕΒΕ καλωσορίζει τη νέα Γενική Διευθύντρια και της εύχεται καλή σταδιοδρομία, με υγεία και χαρά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικός με απογοήτευση
Εκπαιδευτικοί σε απόγνωση: Αντιμέτωποι με χαμηλούς μισθούς, υψηλό κόστος ζωής και θεσμική αδιαφορία
Στο περιθώριο της Ευρώπης οι Έλληνες δάσκαλοι – Σήμα κινδύνου από τον κλάδο ειδικής αγωγής
Εκπαιδευτικοί σε απόγνωση: Αντιμέτωποι με χαμηλούς μισθούς, υψηλό κόστος ζωής και θεσμική αδιαφορία
δάσκαλοι
Εκπαιδευτικοί: Βασικοί μισθοί ανά Μισθολογικό Κλιμάκιο (Μ.Κ.) και πίνακες ετών υπηρεσίας που καθορίζουν την εξέλιξη του Μ.Κ.
Η μισθοδοσία μονίμων και αναπληρωτών με βασικούς μισθούς, κρατήσεις, επιδόματα και φορολογία
Εκπαιδευτικοί: Βασικοί μισθοί ανά Μισθολογικό Κλιμάκιο (Μ.Κ.) και πίνακες ετών υπηρεσίας που καθορίζουν την εξέλιξη του Μ.Κ.
syntaxeis_syntaxiodotiko.jpg
Αυξημένα εφάπαξ σε Δημόσιο, ΔΕΚΟ και Ιδιωτικό Τομέα: Τι αλλάζει για τους εκπαιδευτικούς
Τα νέα εφάπαξ σε Δημόσιο, ΔΕΚΟ και ιδιωτικό τομέα - Ποιες είναι οι μεταβολές για τους εκπαιδευτικούς
Αυξημένα εφάπαξ σε Δημόσιο, ΔΕΚΟ και Ιδιωτικό Τομέα: Τι αλλάζει για τους εκπαιδευτικούς