11xroni
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ/INTIME NEWS
Συγκινεί ο δάσκαλος της 11χρονης που δολοφονήθηκε από τον θείο της

Σε σοκ είναι το πανελλήνιο με την δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής από τον 37χρονο θείο της στην Ηλεία.

Η κηδεία της ανήλικης

Η σορός της άτυχης Βασιλικής εντοπίστηκε στον οικισμό Καταρράχι, ανάμεσα στην Αρετή και στα Λεχαινά στην Ηλεία, σε απόμερο σημείο, ενώ ο θείος της πριν τη δολοφονήσει φέρεται να επιχείρησε να τη βιάσει.

Η κηδεία της 11χρονης Βασιλικής τελέστηκε χθες Τετάρτη σε κλίμα βαθιάς οδύνης. Ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγγενείς του δράστη έχουν φύγει από το χωριό.

Συγκλονίζει ο δάσκαλός της

Συγκλονιστικά ήταν τα λόγια του δασκάλου της 11χρονης Βασιλικής στο Live News.

«Την είχα τα 3 τελευταία χρόνια. Ήταν ένα πρόσχαρο και γελαστό παιδί, ένα παιδί που δεν μου δημιουργούσε προβλήματα, που συμμετείχε στα μαθήματα. Ήταν ένα αγαπητό παιδί. Με ρώτησε ένας συμμαθητής της «τελικά, που πάει η Βασιλικούλα τώρα; Γίνεται πεταλουδίτσα άσπρη και πετάει;». Είμαστε συγκλονισμένοι. Ήθελε να γίνει γιατρός, όπως όλα τα παιδάκια είχαν τα όνειρά τους. Το χαμόγελό της.»

«Πάντα αντιμετώπιζε τα πράγματα με αισιοδοξία. Εγώ, δανείζομαι το χαμόγελο της Βασιλικής, το χαμόγελό της και πάντα η θετική της διάθεση. Δεν είχα δει ποτέ τη Βασιλική να μην χαμογελάει. Πιστεύω, ότι κάθε μέρα που πηγαίνω στο σχολείο θα την δω. Θα τη δω στο θρανίο της και θα την δω και στην καρεκλίτσα της», ανέφερε ο εκπαιδευτικός.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι αλλάζει στα σχολεία από Σεπτέμβριο: Τα νέα μαθήματα του 2025-2026

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

international-baccalaureate
Διεθνές Απολυτήριο: Ποιες είναι οι υποχρεώσεις των εκπαιδευτικών που θα διδάξουν στα τμήματα IB
Διεθνές Απολυτήριο: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι μαθητές και ποιες είναι οι υποχρεώσεις των εκπαιδευτικών
Διεθνές Απολυτήριο: Ποιες είναι οι υποχρεώσεις των εκπαιδευτικών που θα διδάξουν στα τμήματα IB
Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ)
ΙΕΠ: Προχωρά η ένταξη του Διεθνούς Απολυτηρίου (IB) στα δημόσια σχολεία της Ελλάδας
Σημαντικές επισκέψεις σε σχολικές μονάδες που προετοιμάζονται για το Διεθνές Απολυτήριο (International Baccalaureate)
ΙΕΠ: Προχωρά η ένταξη του Διεθνούς Απολυτηρίου (IB) στα δημόσια σχολεία της Ελλάδας