karagiorgis
Τέλος ο Σπύρος Μπιμπίλας από την προεδρία του ΣΕΗ -Ποιος ηθοποιός αναλαμβάνει τη θέση του

Παρελθόν αποτελεί από τη θέση του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών ο Σπύρος Μπιμπίλας, μετά τις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Τη θέση του προέδρου αναλαμβάνει, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος, ο ηθοποιός Νίκος Καραγιώργης.

Όπως σημείωσε ο κ. Καραγιώργης «προτεραιότητά του είναι να ανταπεξέλθει και στα πιο δύσκολα καθήκοντα».

«Αλλαγή σελίδας στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών σήμερα. Εκλογή νέου προεδρείου και ελπίζω πως από τη θέση του προέδρου του ΣΕΗ θα ανταποκριθώ στα δύσκολα καθήκοντα. Έχουμε δύσκολο αλλά όμορφο δρόμο μπροστά. Το δρόμο του αγώνα για την αξιοπρέπεια της δουλειάς μας που τόσο αγαπάμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Σπύρος Μπιμπίλας, είχε σχολιάσει σε ανάρτησή του τη μικρή προσέλευση των ηθοποιών στις εκλογές του Σωματείου.  «Δεν μπορεί να πανηγυρίζει κανείς», γιατί μόνο 1.100 από τους 3.600 (ηθοποιούς) που έχουν δικαίωμα ψήφου προσήλθαν» είχε γράψει.

«Ας ελπίσουμε σε μια συνεργασία λοιπόν όλων των δυνάμεων που εκλέχτηκαν και οι θέσεις που πήραμε όλοι θα ανακοινωθούν σύντομα με την ολοκλήρωση της διαδικασίας» συμπλήρωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μετακινήσεις μαθητών σε σχολεία λόγω συχωνεύσεων
Μητέρες εκπαιδευτικοί στο στόχαστρο: Υποχρεωτική άδεια άνευ αποδοχών έως τη λήξη του σχολικού έτους
Η ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς-Ιθάκης ζητάει αλλαγή στις άδειες ανατροφής – «Οι γονείς να επιλέγουν πότε θα τις πάρουν»
Μητέρες εκπαιδευτικοί στο στόχαστρο: Υποχρεωτική άδεια άνευ αποδοχών έως τη λήξη του σχολικού έτους
Πάνος Ρούτσι - σε παράσταση του μουσικού σχολείου Λάρισας
Μουσικό Σχολείο Λάρισας: Τιμή στη μνήμη των 57 θυμάτων - Ρούτσι: «Με κορόιδεψαν για την εκταφή του παιδιού μου»
Συγκινητική η παράσταση του Μουσικού Σχολείου Λάρισας για τα Τέμπη
Μουσικό Σχολείο Λάρισας: Τιμή στη μνήμη των 57 θυμάτων - Ρούτσι: «Με κορόιδεψαν για την εκταφή του παιδιού μου»