Παρελθόν αποτελεί από τη θέση του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών ο Σπύρος Μπιμπίλας, μετά τις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.
Τη θέση του προέδρου αναλαμβάνει, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος, ο ηθοποιός Νίκος Καραγιώργης.
Όπως σημείωσε ο κ. Καραγιώργης «προτεραιότητά του είναι να ανταπεξέλθει και στα πιο δύσκολα καθήκοντα».
«Αλλαγή σελίδας στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών σήμερα. Εκλογή νέου προεδρείου και ελπίζω πως από τη θέση του προέδρου του ΣΕΗ θα ανταποκριθώ στα δύσκολα καθήκοντα. Έχουμε δύσκολο αλλά όμορφο δρόμο μπροστά. Το δρόμο του αγώνα για την αξιοπρέπεια της δουλειάς μας που τόσο αγαπάμε», έγραψε χαρακτηριστικά.
Πριν από μερικές ημέρες, ο Σπύρος Μπιμπίλας, είχε σχολιάσει σε ανάρτησή του τη μικρή προσέλευση των ηθοποιών στις εκλογές του Σωματείου. «Δεν μπορεί να πανηγυρίζει κανείς», γιατί μόνο 1.100 από τους 3.600 (ηθοποιούς) που έχουν δικαίωμα ψήφου προσήλθαν» είχε γράψει.
«Ας ελπίσουμε σε μια συνεργασία λοιπόν όλων των δυνάμεων που εκλέχτηκαν και οι θέσεις που πήραμε όλοι θα ανακοινωθούν σύντομα με την ολοκλήρωση της διαδικασίας» συμπλήρωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ